RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. august 2016

MATTI ILVES: MERKEL TAHAB INTERNETIVABADUST PIIRATA

Kantsler Merkel on teatanud kavatsusest, et kiirendab jälgimise alustamist internetis, sest julgeoleku olukord Saksamaal on halb. Nii teatas riigikantselei oma pressiteates.

Merkel näeb Saksamaa ja Euroopa terroris suurt testi. Ta tahab luua nüüd "vabaduse ja turvalisuse tasakaalu".
Samuti teatas, et Saksamaa jääb truuks põhimõtetele, sest oleme tugev riik ja endiselt anname kaitset sõja ning tagakiusamise eest põgenevatele inimestele vastavalt Genfi inimõiguste konventsioonile.

Merkel on nüüd esitanud vastuseks hiljutistele terrorirünnakuteke Saksamaal lausa 9 punktilise plaani - "Rohkem turvalisust". Üheks abinõuks nähakse seal ette radikaliseerunud pagulaste-varjupaigataotlejate "varajase hoiatamise süsteemi" väljatöötamine.
Samuti tugevad sammud infotehnoloogia ja julgeoleku valdkonnas, vastavalt õiguskantsleri ettepanekutele.

Kantsler määris ka mett mokale Türgile ja teatas, et Türgi on tõeline õigusriik! Muidugi pidi neil olema raske seoses ebaõnnestunud riigipöörde katsega. Saksamaal on juba 3 miljonit Türgi päritolu inimest ja see pidi olema "väga oluline". Eks siin kannustb teda hirm, et hoolimata suurtele lubadustele ja rahale mis Türgile anti võivad nad avada jälle piirid pagulastele, Erdogan ähvardas juba seda teha.

Tõesti jääb mulje, et Saksamaa, kui Euroopa Liidu vedur on ise rööbastelt välja sõitmas.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/07/28/merkel-will-ueberwachung-des-internets-in-deutschland-beschleunigen/#cxrecs_s 

2 kommentaari:

Anonüümne 8. august 2016, kell 15:11  

Pealkirjas on viga

Matti Ilves 8. august 2016, kell 16:32  

Tänan! See on kõige hullem mis juhtuda saab, näiteks FB-is jääb kõik samamoodi ja ka selle postituse jagamisel, kui mõni seda teeb.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP