RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. august 2016

Järgmisel nädalal alustame oma ringreisi!

Hea Matti Ilves!
Tuletan Teile veel kord meelde, et tuleval nädalal ehk 15.-20. augustil teeme taas Eestimaale tiiru peale, minnes nüüd juba kolmandat aastat järjest suvisele RINGREISILE.
Ühtlasi kasutan võimalust Teid uuesti tänada toetuse eest sellele ettevõtmisele. Hindan Teie panust väga kõrgelt!

Sel nädalal töötame ringreisi ettevalmistamise nimel ning tuleva nädala esmaspäeval alustame Tallinnast, Tammsaare pargist oma teekonda. Nädala jooksul saame valmis ka ringreisi tutvustava videoklipi ning ringreisi vältel kajastame seda nii portaali Objektiiv vahendusel kui ka meie rahvahääletuse teemalise Facebooki lehe kaudu.
Nagu ma Teile varem juba kirjutasin, on selle aasta ringreis eelmistest oluliselt erinev, sest see kord ei sõida me ringi mitte selleks, et kohtuda saalides üksnes meie sihtasutuse toetajatega, vaid püüame TÄNAVATEL kõnetada ka inimesi, kes ei tea meie püüdlustest midagi või kes lihtsalt ei ole meiega veel liitunud.

Loodan väga, et ringreis läheb hästi korda ning kindlasti teen sellest hiljem Teie ja teiste meie sihtasutuse toetajate jaoks ka kokkuvõtte.

Teid siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Täiendavat infot meie ringreisi kohta leiate aadressilt saptk.ee/ringreis. Olen tänulik, kui levitate ringreisi kohta teavet ka oma sõprade ja tuttavate seas.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP