RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. august 2016

Tanel Vainumäe: Selline on see "demokraatia"

Selline on see "demokraatia", kus varasemalt on valitsuste endi poolt palgatud eriteenistuste poolt mõrvatud J.F.Kennedy, Tšiili juht Salvador Allende, Panama kanalit usale loovutada mitte soovinud Panama Kaitseminister, Aare Tomson, kes avalikustas 10 miljoni dollari kadumise Eesti Pangast, Olof Palme, Jörg Haider, sajad energeetikateadlased, kes Tesla priienergia teooriat edasi arendama hakkasid, paljud taimeraviteadlased, Aaron Russo, kes Rochildide maailmavallutuskavatsuse paljastas. Muammar Gadaffi, kes dinaari dollarist lahti ja kullaga siduda kavatses.

See on otsene satanism, mis Overtoni akna kaudu juba mitte vaid pederastiat ja pedofiiliat, vaid ka intsesti ja lausa kannibalismi akna järgmistes avades tavapäraseks saamiseni esitleda püüavad. Sataniste juhivad ja nende kavatsusi ellu viivad aga kes??? Kui need pole saatanad ja saatanakummardajad, siis on need südametud ja hingetud biorobotid! Just sellisteks vorbivad nüüd ka Meie lapsi need ühiskondlikud asutused, mis Hillary taoliste "heategijate" soovituste järgi tegutsemas on.

Vaadake palun nüüd enda ümber ja tõdege, kui paljud Teie tuttavad, sõbrad, töökaaslased, sugulased, kas otsese või kaudse energeetilise seose kaudu nende satanistidega seotud on! Energeetika on aga peen olemus ja põimub nii füüsilisel, kui ka peentasandil läbi nendest, kes selle energia tegevusvälja jäävad. Madalsageduslik mõrva, pettuste ja valede energia, matab enda alla kõiki, kes end selle kandjatest eemale ei hoia ega täielikult lahti haagi... tuues oma olemusega kaasa vaid ebaõnne, õnnetusi ja haigusi.

Võtke see lihtsalt teadmiseks ja tehke enda senise pideva ebaõnne põhjustest õiged järeldused...
Clintonil on pidev "laibarida" taga... Ühes hiljutises kõnes väitis, et Trumpi surm oleks kasuks Ameerikale ja selle majandusele... Ei tea, kas kavatseb tema kah kõrvaldada või...
http://yournewswire.com/man-who-leaked-clintons-medical-records-found-dead/

Allikas: Raivo Orgusaare kaudu, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP