RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 24. august 2016

Meie ringreisi kokkuvõtteks!

Hea Matti Ilves!

Tahtsin Teile teada anda, et meie ringreis, mille käigus teadvustasime laiemale üldsusele rahvaalgatuse õiguse taastamise vajalikkust, on selleks korraks lõppenud. Kuigi ilmad just ei soosinud tänavatele tulemist, läks kokkuvõttes kõik väga hästi.

Ringreisi viimasel päeval ehk taasiseseisvumispäeval salvestasime Markusega Rakveres ka ringreisist kokkuvõtete tegemiseks väikese video, mille saadan nüüd ka Teile, et saaksite toimunust ülevaate. Kokkuvõtva video vaatamiseks klikkige alltoodud pildile või alljärgnevale lingile:



Ühtlasi juhin Teie tähelepanu veel mõnele ringreisi kajastusele, kust saate toimunu kohta täiendavat infot:
Üks ilus videoklipp Tallinna kohtumisest:


Videointervjuu ajalehele Meie Maa:

Meie enda videokokkuvõte Kuressaare kohtumisest:

Tallinna kohtumise kajastus TV3-s:

Pikem intervjuu Vikerraadios:

Markuse intervjuu Tallinna kohtumiselt:

Minu kommentaarid Tallinna TV-le:

Tähelepanuväärselt kohtasime kogu ringreisi jooksul vaid üksikuid inimesi, kes ei poolda rahvale iseotsustamise õiguse tagasiandmist ning need üksikudki on enamasti parteide esindajad, kes on rahul olukorraga, kus praktiliselt kogu võim on koondunud erakondade kätte – olukorraga, kus pea kõik otsused langetatakse parteide poolt rahva eest, justkui vajaks rahvas n-ö lapsehoidjaid, kes otsustaks kõik asjad tema eest.

Nüüd püüame teha ringreisist täiendavaid kokkuvõtteid ja ühtlasi seada sihte seonduvalt sellega, kuidas rahvaalgatuse õiguse taastamise püüdlusega edasi liikuda. Kui kõik läheb hästi, siis püüame hakata petitsioonile rahvaalgatuse taastamiseks toetust koguma ka masspostituse teel, et koondada siis juba tõesti paljude inimeste jõudu.

Teid siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Vastuseks mõnede inimeste küsimusele selle kohta, miks me kandsime ringreisi kohtumistel punaseid keepe ja linte, võib öelda, et ennekõike lähtub niisugune otsus vajadusest tänavatel teistest inimestest eristuda ja meie sõnumile tähelepanu tõmmata. Ent samuti väljendab see sümboolika neid väärtusi, mille eest me seisame – perekond, traditsioon, eraomand, kodanikuväärikus, teenimisvalmidus, ohvrimeelsus ja võitluslikkus. Punane on ilus, kuninglik ja jõuline värv, mis tuleb ilmtingimata kommunistidelt ja nende väiksemaks vennaks olevatelt sotsialistidelt tagasi võtta. Punane ei kuulu vasakpoolsetele, just nagu vikerkaared ei kuulu homoaktivistidele!


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP