RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. august 2016

MATTI ILVES: RAHAGA OSTETUD "MULTIKULTUURSUS"

Rootsi võimud teevad tohutuid pingutust, et saavutada kasvõi näilist multikultuursust. Mis multikulti see siis on, kui rootslaste lapsed ja noored ei taha suhelde ning mängida neegrite-araablaste lastega. Sellist olukorda tuleb muuta!

Multikultuuri püütakse nüüd juurutada lausa raha eest. Esimene katse olevat õnnestunud, nimelt maksti rootsi päritolu 14...15 aastasele noorele 50 Rootsi krooni ($ 6 / £ 4.50) tunnis, et nad suhtleks põhiliselt moslemi noorukitega.
Rootsi noored peavad noortele pagulastele õpetama, mida tähendab demokraatia, võrdsus ja heaolu.

Projektijuht Kristina on sellest lausa vaimustuses ja ütles, et "noored teevad nii väga olulist tööd, õpetades pagulstele oma kultuuri ja paremini nii mõistetakse ka  üksteist".
Rahul olevat ka noored sisserännanud, sest Aian Houseen Somaaliast, kes on Rootsis juba kolm aastat ja ütles, et "tal on nüüd viis Rootsi sõpra. Ma arvan, et see on hea, kui hoolid kellestki kes on pärit teisest riigist ja kõik on võrdsed".

Jaa, kõik raha eest! Nii multikultuursus kui ka "sõprus". Arvatavasti võetakse ka meil rootslaste "positiivsetest kogemustest" eeskuju.
Mida arvata siis sellisest õilsast sõprusest?

Kasutatud allikas: http://www.breitbart.com/london/2016/07/30/authorities-pay-swedish-youngsters-to-play-with-migrants-and-refugees/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP