RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. august 2016

Mart Helme: lastega kodusoldud aeg tuleb arvestada tööstaaži hulka

Presidendiks pürgiv Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) liider Mart Helme on seisukohal, et iibe tõstmiseks tuleb lastega kodusoldud aeg tööstaaži hulka arvestada.

Helme hinnangul on Eestis vaja hakata lastevanemate rolli väärtustama. “Lastega kodusoldud aeg tuleb arvestada üldise tööstaaži hulka, iga peresse sündinud ja seal kasvava lapse pealt peaks vähendama tulumaksu 3–5 protsenti, materiaalse ergutamisega peaks kaasnema ka moraalne tugi lasterikastele peredele nii avalikkuse ees kui ka meedias,” kirjutas Helme vastuseks meditsiinidoktor Jaak Uibu järelepärimisele, kuidas presidendikandidaadid võimule tulles Eesti iibeprobleemi lahendaksid.

Helme sõnul on vaja noortele peredele luua soodustuste süsteem, mis toimiks just nende stardietapil – kodu loomisel ja laste soetamisel.
Helme hinnangul vajab tugevdamist ka lastekaitse, alkoholismivastane tegevus ja abielu kui institutsioon. Kodule peaksid olema lähedal nii lasteaed kui ka kool. Samuti peab igale lapsele olema kättesaadav huvialaharidus ja sporditegevus. Perekonnaõpetus koolis peab aga rõhuma sellele, et igaüks on vastutav iibe, rahvuse ja riigi kestmise eest.

“Eesti algab kodust, kodust omakorda saab alguse perekond ning perekonnast meie rahva püsimine ja juurdekasv,” kirjutas Helme Uibule. “Lapsed on  tegelikult Eesti suurim ja kalleim vara. Kogu Eesti muu poliitika turvalise tuleviku nimel ei ole midagi väärt, kui ta pole soetud meie rahvus- ja iibepoliitikaga. Odav see mõistagi pole, kuid pigem tuleb seda käsitleda kui pikka investeeringut Eesti tulevikku, mis toob kindlasti tagasi palju rohkem.”

Helme sõnul tuleb see kõik tagada abinõude ja meetmete süsteemiga, mille peaeesmärgid on iibe tõstmine, väljarännet pidurdava elamisväärse elukeskkonna loomine, massimigratsiooni ohjeldamine ning konservatiivse sisserändepoliitika ja traditsioonilise peremudeli järgimine.

BNS

Allikas: http://uueduudised.ee/mart-helme-lastega-kodusoldud-aeg-tuleb-arvestada-toostaazi-hulka/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP