RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. aprill 2014

Eesti Päevaleht süüdistab meid vihakõnes

Hea Matti Ilves!
Tänases Eesti päevalehes on Kärt Anvelt (kes on homopartnerluse läbisurumist toetava justiitsministrer Andres Anvelti teine abikaasa) avaldanud artikli , milles süüdistab mind "vihakõnes"
ja "vihaste kirjade saatmises".

See on järjekordne näide alusetust süüdistamisest ja sildistamisest, millega homoaktivistid ja nende kaastöötajad meid pidevalt heidutada püüavad.
Ärgem tehkem sellest välja!

Tegelikult ei ole justiitsministri proual mulle ette heita mitte midagi muud kui seda, et olen tõepoolest andnud riigikogu liikmetele täiesti avalikult ja varjamatult teada, et kui nad hääletavad homosuhetele õigusliku tunnustuse poolt, justkui need kujutaks endast abielu ja perekonnaga võrdväärset kooslust, siis teeme kõik oleneva, et kümned tuhanded inimesed üle Eesti jätaksid nad oma toetusest ilma.

Ja seda sama seisukohta kavatsen ma mitte tagasi tõmmata, vaid veelgi enam rõhutada.

Poliitikud kardavad valijate toetuse kaotust rohkem kui midagi muud, mistõttu peame nii Teie kui ka mina tõepoolest selle eest hoolitsema, et ei meie ise, meie pereliikmed, meie sõbrad, meie kolleegid ega keegi teine ei annaks oma häält ühelegi poliitikule, kes ei pea vajalikuks austada kümnete tuhandete inimeste häält ega ka meie ühiskonna kõlbelisi alusväärtusi.

Seepärast kutsun Teid väljendama seda seisukohta kõigis oma vestlustes, oma sõnavõttudes ja ka ajalehtede kommentaariumides – öelge julgelt välja, et poliitikud, kes kooseluseadusele toetust väljendavad, jäävad riigikogu valimistel kindlasti Teie häälest ilma.
Soovitan Teil kindlasti Eesti Päevalehes avaldatud artikli  läbi lugeda. Esiteks nähtub sealt, et praegu toimub homoaktivistide poolt jõuline lobitöö selle nimel, et veenda poliitikuid hääletama kooseluseaduse poolt. Isegi endine peaminister Andrus Ansip on muutnud oma meelt ja kutsub nüüd ka oma parteikaaslasi toetama homosuhete õiguslikku tunnustamist perekonnana.

Samuti on Eesti Päevalehes tsiteeritud ajalehe peatoimetajat Urmo Soonvaldi, kes kinnitab, et ei ole mitte kunagi saanud nii palju protestikirju, nagu sajad meie Sihtasutuse toetajad talle pärast ajalehel uskumatult ühekülgse ja manipulatiivse juhtkirja avaldamist saatsid.

See näitab, et meie Sihtasutuse jõud üha kasvab ning et üheskoos tegutsedes saame me seista selle eest, et poliitiline juhtkond ja meedia ei levitaks kõlvatuid seisukohti, mis on rahvale vastuvõetamatud.
Sel nädalal jõuab meie Sihtasutuse tuhandete toetajateni ka buklett homoliikumise valedest , millega soovitan Teil kindlasti põhjalikult tutvuda. Sealt leiate rohkelt argumentatiivset laskemoona, millega homoliikumise valedel vastu astuda.

Soovit meile kõigile kindlat meelt ja vaprat võitlusvaimu!

Varro Vooglaid 

Juhatuse liige
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

________________
Minu arvates otsitakse nüüd kandidaati, keda mõista süüdi kurikuulsa vihakõnede seaduse alusel!
M.I.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP