RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. aprill 2014

MATTI ILVES: HOLLANDE KAOTAS, MARINE LE PEN VÕITIS KOHTI!

Väga hea uudis tuli Pransusmaa kohalikelt valimistelt. President Hollande ja tema sotsialistid said hävitavalt lüüa, kuid säilitasid võimu Pariisis 54,5%-ga. Sotsialistid said koos vasakjõududega 42 protsenti häältest ja konservatiivid 49%. Sotsid kaotasid rohkem kui 150. linnas linnapea koha. Hollande kutsus juba valitsuse tagasi ja ees ootavad tõsised muudatused ja ümberpaigutused. Veebruaris oli töötuse määr tõusnud rekordilise 3.35 miljoni inimeseni ja 10,2 protsendini. Sotsid pole täitnud oma põhilist lubadust vähendada tööpuudust kahe võimuloldud aasta jooksul. Valimisaktiivsus oli  madalam kui kunagi varem, vaid 63,5 protsenti.

Front National (FN) kogus teises voorus 9% ja saab selle tulemusega mitmed linnapea kohad. Marine Le Pen´i Rahvuslik Rinne võib saada sarnase tulemusega eurovalimistel Euroopa Parlamendis üheks tugevamaks rahvuslikuks opositsiooniliseks jõuks.
Seega saab Euroopa parlamendi grupp EFD, ehk Vaba ja Demokraatliku Euroopa fraktsioon tublit täiendust.


Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/03/30/frankreich-hollande-verliert-marine-le-pen-gewinnt/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP