RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 20. mai 2014

Anti Poolamets, Facebook: Kummaline lugu

Kummaline lugu, et ühed, kes Putini diktatuuri ei salli, kukuvad täielikult Brüsseliitide Nõukogude bürokraatia traditsioone kiitma. Seal tehakse teise metoodikaga samu asju, mida Nõukogude Liit tegi - likvideeritakse eesti rahva võimalus ennast valitseda (80 % norme Brüsselist), likvideeriti oma rahandussüsteem, plaanitakse üle võtta immigratsioonipoliitika, võideldakse rahvusluse ja perekonnaga, tegutsetakse ja mõeldakse imperiaalselt, likvideeritake riigipiirid ja soodustatakse kunstlikult rahvaste segunemist ja identiteedikaotust.
Käib ka usin ajaloovõltsimine mahavaikimiste ja keelamiste abil ning ponnistatakse Euroopa ühise ajalooõpiku nimel, et võltsinguid kinnistada. Praegu on hoopis rahvusriikide vaenlased väga ustavad Venemaa liitlased - Prantsusmaa on pühendud Venemaa relvastamisele, Saksamaa rahastamisele. Kui Krimmi asi lahtub, siis on oodata ka nende fantoomsanktsioonide peatset lõppu. Ja tõesti, üksikud Lääne-Euroopa parempoolsed on ka nii lihtsameelsed, et olles vastu Brüsseli imperiaalsetele taotlustele, hakkavad Venemaad kiitma. Rahvusriikide vaenlased teevad oma sigadusi nii idas kui läänes, kuidas nad end ka viigilehtedega ei ehi. Selle lihtsameelsuse põhjus on osalt see, et nad ei tunne Venemaad, mis on tüüpiline nendele, kes Venemaaga ühist piiri ei oma või kommunismisaapa all pole olnud.

Lisaks geopoliitiline, mitte väärtuspõhine mõtlemine. Ja lisaks see, et neid ahistatakse kodumaal kõigi vahenditega, nii seaduslike ja mitteseaduslikega. Samuti on nad diplomaatises isolatsioonis. Mitmes parempoolsed parteid, kelle üks tunnus on massiimmigatsiooni vastasus on nende riikide oma rahvast müüvate eliitide poolt põhjalikult isoleeritud ja täielikult maha tambitud ning kui Venemaa pakub end vestluspartneriks, siis nad suhtlevad meeleldi. Muidugi on see viga, millest on siiski võimalik aja jooksul aru saada ja selle agressorriigi esindajatega suhtlemine lõpetada. Tegelikult ajab Prantsusmaa korrumpeerunud eliit juba aastaid pahelise Venemaaga äri ja poliitilisi diile. Seda pole neile suurt keegi ette heitnud. Ent kui mõni rahvuslane samuti Venemaad külastab, siis kasutatakse seda suures laimukampaanias, et kõigile immigratsioonivastastele varju heita. Ei maksa selle hästi läbimõeldud kampaaniaga kaasa minna. Normaalsed rahvusriiklased tahavad, et nende maa oleks vaba ja põlisrahva poolt valitsetud, aga globlastlikud eliidid on valmis äri ajama kasvõi vanakuradi vanaemaga. Või mis need kümneid miljoneid tapnud ja Mao piltidega ringi jooksvad Hiina komparteilased siis on? Nendega äritsemist ülistatakse kõigist kanalitest. Venemaa on siiani impeerium, kes vallutatud rahvaid terroriseerib, vaatamata sellele, et paljud orjastatud rahvad 1991 puurist välja pääsesid.

EKRE kandidaat eurovalimistel Anti Poolamets nr. 150
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP