RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 2. mai 2014

Mart Niklus: Mäluvärskenduseks

Kuidas küll ometi peaks siit lahkuma näiteks Dmitri Klenski, kes tänases Õhtulehes kuulutab, et tema on "venemeelne Eesti patrioot"! Küllap on veelgi suuremad seesugused "patrioodid" mitmed nn venekeelsed eestlased ja tuntud estofoobid, näiteks Dmitri Linter, Juri Žuravljov, Maksim Reva jt. Kahju, et enam ei saa Ülo Nugiselt (1944-2011) seesuguste probleemide kohta nõu ja selgust küsida.

Link:  http://www.ohtuleht.ee/342604/ulo-nugis-eesti-riigi-vaenlased-peavad-siit-lahkuma


Endine ülemnõukogu juhataja ja riigikogu esimees Ülo Nugis leiab, et vastuseks Venemaa ähvardustele peaks Eesti maalt välja saatma inimesed, kes Eesti rahva eksistentsi ohtu seavad riigi alustalasid läbi saevad. Samuti leidis ta, et riikliku julgeoleku tagatiseks tuleks Eestisse tuua NATO tuumarelvad.
"Me peame endale ausalt tunnistama, et restitutio ad integrum (Eesti Vabariigi taastamine tervikuna - toim.) küsimus on meil venekeelsete inimeste osas lahendamata ning jääb lahendamata veel tükiks ajaks," vahendab ERRi Uudised Nugise poolt täna 20. augusti klubi pidulikul koosolekul Toompea lossi Valges saalis öeldut.
"Ja kui Venemaa parlament nüüd on otsustamas, et Kremlil on lausa seaduslik õigus kaitsta oma kodanikke kõikjal piiri taga ka sõjalise jõu abil, siis peame mõtlema, mida see meile tähendab ning kuidas niisugusele ähvardavale rusikavibutusele vastata. Meie valikud saavad olla vaid karmid vastumeetmed."

2 kommentaari:

Anonüümne 3. mai 2014, kell 09:19  

Venemeelne ja keelne ei tähenda venerahvust!Näiteks, Linter ja Reva on rahvuselt juudid ja neid ei tule siia ükski Putin kaitsma.

Anonüümne 3. mai 2014, kell 20:00  

Saage aru:
eestlane on eestimeelne!
venelane venemeelne !
juut juudimeelne!
Seda igal maal kus elab!
See on üldreegel ja normaalne.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP