RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 20. mai 2014

MATTI ILVES: EUROOPA ÜLLATAB NÕMEDUSTEGA

Alles hiljuti kirjutasin Euroopa Liidust kui moraalituse mülkast (SIIN), aga "kultuurne" Euroopa pakub pea igapäevaselt üllatusi kõige halvemas mõttes. Äsja võitis Eurovisiooni lauluvõistluse habemega naisolevus - transseksuaal, kes peaks olema tegelikult mees.
Nüüd lahvatas kultuuripealinnaks peetavas Viinis plakatiskandaal, mille organiseeris jälle üks trensseksuaalist kunstnik David LaChapelle. Linnas on selliseid rõvedaid plakateid näha mitmel pool. "Kunstnik" ütleb, et tema sõnum on, ilul ei ole sugu ja mingeid piiranguid indetiteedile, inimväärikusele ei tohi olla ning kõiki tuleb austada.

Viini Reklaaminõukogu on aga üleujutatud nüüd kaebustega. Paljud neist ütlevad, et eksponeerida peenisega naist on rõve ja mitmed lapsevanemad muretsevad oma laste kasvatuse ja moraalse palge pärast.
Nõukogu peab seda plakatit piiripeal olevaks ja sekretär Herbert Kickl nimetab neid plakateid maitsetuteks ning hukkamõistu väärivaks.

Linnas ilutsevad need kunstinäituse  LaChapelle plakatid aga rahulikult edasi.

Kasutatud allikas: http://www.krone.at/Oesterreich/Protestwelle_gegen_Sexplakat_rollt_durch_Wien-Gefahr_fuer_Kinder-Story-404272

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP