RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. mai 2014

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT - MORAALITUSE MÜLGAS

Selliseid rõvedaid pilte võime näha Lääne-Euroopa suurlinnades ja mitte veel Eestis, oleme sellise "kultuuri" seisuhohalt täiesti mahajäänud provints. Meie parlamendipoliitikud teevad aga kõik sellesks, et arenenud E Liidu riikidele järele jõuda ka "homokultuuri" vallas.
Taoliseid fotosid siin avaldada on tõeliselt piinlik, aga pole midagi teha, sest pead ei tohi liivaalla peita ja tuleb selgelt vaadata silma tulevikule mis meid varem või hiljem ees ootab, kuuludes rahvaste murdumatusse liitu.

Just täna on õige aeg sellest rääkida, sest Riigikogus on suure sallivuse tähe all vastuvõtmisel kooseluseadus, mille peamine eesmärk on "homoabieludele" rohelise tee andmine ja samasoolistele paaridele ka lapsendamisõiguse lubamine. Ei maksa ennast petta lasta retoorikast, et seda tehakse mitteabieluliste suhete reguleerimiseks.
Tegelikult ainult 2,8 protsendil meestest ja 1,4 protsendil naistest on teatud kalduvus homoseksuaalsusele (või biseksuaalsusele). Panite tähele - kalduvus! Tegelikult käib selline kära vaid marginaalse vähemuse nimel, mis hõlab ühiskonnast vaid tühised 1 protsenti.
Homosid saab väga lihtsalt aga juurde kasvatada, kui alustada sooneutraalse ksavatusega ja "homokultuuri" tutvustamisega juba lasteaedades ja koolides, mida paljudes ELi riikides ka sundkorras tehakse.
Miks seda aga tehakse ja miks demokraatlikud riigid said siiamaani hakkama ilma "homokultuurita"? Eesmärgiks on seatud MWOi raames inimkonna vähendamine planeedil Maa. Selleks tuleb anda hoop traditsioonilisele perekonnale, mis on laste peamine kasvulava.
Kas ka Eesti peab tooma meie rahva hääbumise hinnaga ohvri "paneedipäästjatest " globalistide altarile?

Kooseluseaduse eelnõu algatajad on järgmised "rahvasaadikud": Aare Heinvee, Aivar Riisalu, Andrus Ansip, Arto Aas, Barbi Pilvre, Eiki Nestor, Enn Eesmaa, Ester Tuiksoo, Heljo Pikhof, Imre Sooäär, Indrek Saar, Jaak Allik, Jüri Jaanson, Jüri Morozov, Kadri Simson, Kaja Kallas, Kalle Jents, Kalle Palling, Karel Rüütli, Kristen Michal, Laine Randjärv, Lauri Laasi, Lauri Luik, Mailis Reps, Maimu Berg, Marianne Mikko, Mart Meri, Mati Raidma, Meelis Mälberg, Neeme Suur, Olga Sõtnik, Rainer Vakra, Rait Maruste, Rannar Vassiljev, Rein Aidma, Remo Holsmer, Tarmo Leinatamm, Tatjana Jaanson, Tiina Lokk-Tramberg, Valdo Randpere.

Täna on õige aeg sellest rääkida veel seepärast, et 25. mail tulevad Euroopa Parlamendi valimised ja eriti tähtis on valida Eestit esindama reeturpoliitikute asemel rahvuslikult mõtlevad inimesed. Tuleviku pärast on mures ka teised Euroopa rahvad ja on oodata tugevat rahvuslaste esindust kõigist E Liidu riikidest europarlamenti.
Avatud Euroopa mõttekoja andmetel saavad Euroopa Parlamenti 218 euroskeptiliste parteide esindajat, aga see on juba suur jõud!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP