RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. mai 2014

MATTI ILVES: "HEA ELU" EUROOPA LIIDUS

Euroopa päeval (Seda tähistab Euroopa Nõukogu 5. mail ja Euroopa Liit 9. mail) pasundati meile lõputult, kui õnnelikud on eestlased kuuludes sellesse liitu-impeeriumi. Seda oli tõeliselt vastik kuulata, sest õnn on jõudnud vaid poliitilise-, majandusliku- ja ametnike eliidi õuele, kuid teised inimesed näevad õnnest vaid und.

Välja tuldi muidugi ka statistikaga, et tõestada osaliselt nälgivatele inimestele elu headust. 2012. aastal olevat meie ostujõud ulatunud juba 78%-ni E Liidu keskmisest, nii et veel veidi pingutada tarkade kartellipoliitikute eestvedamisel ja olemegi ELi keskmisel tasemel.
Huvitav millise tundega kuulasid seda juttu 80 000 miinimumpalka, või isegi mediaalpalka (pooled saavad rohkem ja pooled vähem) inimest, sest mediaalpalk ulatub vaid veidi üle 500 €.

Väärikast palgast, jõukusest meie inimestel unistada ei tasu ja seda tulevikus isegi kõigil eurooplastel, sest finantskapitalistid on loonud juba praegu orjandusliku olukorra maailmas. 98% rikkustest kuulub vaid 2%-le ülirikastele ja ülejäänud miljardid inimesed konkureerivad rängalt võisteldes 2. protsendile rikkustest, sellist korda nimetatakse turumajanduseks ja õitsvaks kapitalismiks.
Tegelikult ei ole kapitalismil nüüd ühiskonnas valitseva finantskapitalismiga midagi ühist. Sest kapitalismi iseloomustab loov eetika, mis põhineb  individuaalses vastutuses, otstarbekas täpsuses, hariduses, inimese tubliduses ning eelkõige kasumi kõlbelises tarvitamises.

Niikaua, kuni meid valitsevad juudaseeklite eest pankurite poolt äraostetud poliitkartell ja nende kannupoisid ei tule rahva elujärjes ka mingit olulist paranemist. Seda näitas juba suurpankurite heakäekäiguks ja rahva täiendavaks röövimiseks vastu võetud Euroopa Stabiilsusmehhanism, ESM.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP