RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. mai 2014

Reformierakond eksitab oma valijaid: videokommentaar

Hea Matti Ilves!
Kas Teie teadsite, et Reformierakond on juba aastast 2011 saavutanud ühemõtteliselt pooldava konsensuse partnerlusseaduse küsimuses? Mina ei teadnud.
Esimest korda sain sellest teada alles Valdo Randpere ja Erki Noole dispuudi käigus TV 3-e saates „Kolmeraudne“.
Üle poole aasta tagasi toimusid kohalike omavalitsuste valimised. Kas olete kuulnud, et Reformierakond oleks kordki oma valijatele maininud, et nad on saavutanud erakonnasisese konsensuse ning pooldavad perekonna mõiste ümbermääratlemist juba aastast 2011? Nii palju kui mina tean, pole Reformierakond julgenud sellest rääkida ei oma avalikes valimislubadustes ega kirjalikes valimisplatvormides. Seega tekib küsimus, kust võtab see valitsuserakond mandaadi, et perekonna mõistet ümber määratleda?
Minu arvates võib Reformierakonna käitumist nimetada vaid ühe nimega – valijaskonna eksitamine. Reformierakonna juhid pole oma valijaid teavitanud olulisest erakonnasisesest konsensusest, kuna on kartnud neid kaotada. Seda võib aga julgelt nimetada paari teise nimega – argpükslus ja poliitiline selgrootus.
Tahaks vaid loota, et pereväärtustest hoolivad kodanikud annavad sellisele käitumisele oma selge hinnangu nii eelseisvatel Euroopa Parlamendi- kui ka Riigikogu valimistel.    
Allolevas leiate minu kommentaari: 
 

Just praegu on õige aeg avalikeks küsimusteks ja veel enam – oma meelsuse selgeks väljendamiseks juba käesoleval kuul toimuvate Euroopa Parlamendi valimiste hääletussedelit täites.
Tänan Teid lugemast ja vaatamast. Soovin Teile kaunist kevade jätku ja loomulikult rõõmsat võitlusindu!
Markus Järvi

Juhatuse liige
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks 



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP