RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. mai 2014

Martin Helme | Kooseluseaduse poliitiline porno

, 7. mai 2014, 18:50
(ERIK PROZES)

Ma loodan, et sotside toetajad on endaga rahul. Vaevalt oli tint reformikatega tehtud koalitsioonileppel kuivanud, kui alustati usinat tööd kooseluseaduse kallal. Mitte, et see plaan oleks poole sõnaga koalitsioonilepingus ära märgitud. Ja mitte, et seda plaani oleks poole sõnaga valimistel välja käidud. Või ka valitsuse moodustamisel.
Aga kes on viitsinud sotside jutte veidigi tõsiselt võtta, teadis, et just sellised nende prioriteedid ongi. Mis riigikaitse, mis majandus, mis iive?! Asjad peavad ikka olema tähtsuse järjekorras. Ja sotsidele pole midagi tähtsamat, kui väärastumiste eest võitlemine.
Tõsi, on ilmselgelt ülekohtune ainult sotse süüdistada. Kooseluseaduse puššimise eest kannab samasugust vastutust Reformierakond. Õigupoolest on sotsid ja reformikad päris kenasti üksteist leidnud. Ühed vasakpoolsed liberaalid, teised parempoolsed liberaalid, aga ühed kõlblust ja normaalsust vihkavad liberid mõlemad. Ja seaduse kehtestamisel kasutatakse klassikalist makjavellistlikku põhimõtet, et kõige ebameeldivamad asjad tuleb ära teha kohe võimule saades, pärast on neid palju raskem läbi suruda.
Sotside õnneks ja eesti rahva kahjuks on homoseaduse tagalas jõulised abimehed. On skandaalne, et Eestis olevad välissaatkonnad võtavad endale jultumuse sekkuda meie siseasjadesse ja häbenematult nõuavad valitsuselt ning riigikogult ühe puhtalt siseriikliku tähtsusega seaduse vastuvõtmist. See on vastuolus nii rahvusvaheliste konventsioonidega (millele paradoksaalselt apelleerivad needsamad diplomaatidest homolobistid) kui ka lihtsalt hea tavaga. Rääkimata sellest, et see on vastuolus eesti rahva enamiku seisukohaga ehk teisisõnu demokraatia aluspõhimõtetega.
Argumente homokooselude seadustamiseks on Eestis tänaseks nämmutatud ligi kümme aastat. Õigemini, argumente selles väitluses esitab reeglina traditsioonilist peremudelit kaitsev pool. Teine pool loobib süüdistusi, solvanguid, ähvardusi ja keerutab üles emotsiooni. On tähelepanuväärne, et homolobi ei ole hoolimata meedia toetavast suhtumisest ega massilisest rahastamisest nii välismaalt kui eesti maksumaksja taskust suutnud rahva arvamust muuta. Fakt on, et valdav enamik eesti inimesi ei poolda homokoosluse seaduslikku tunnistamist ning on täiesti kategooriliselt vastu neile lapsendamisõiguse andmisele.
Võimalik, et hoolimata kõigist ratsionaalsetest ja moraalsetest argumentidest halva kooseluseaduse vastu paneb praegune koalitsioon selle ikkagi kehtima. Mis seal ikka. Juba järgmisel aastal on riigikogu valimised ja selleks valimisi korraldataksegi, et saaks esile kutsuda muudatusi seltskonnas, kes meile seadusi teevad. Igat seadust, eriti aga halba seadust, on võimalik kehtetuks teha. Konservatiivne Rahvaerakond kavatseb kooseluseaduse suhtes just seda poliitikat ajada.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP