2011. aasta Riigikogu valimistel üksikkandidaadina osalenud Veiko Rämmel algatas facebooki keskkonnas lehe, kus nõuab valitsuse tagasiastumist ja otsib mõttekaaslasi, teatab Sõltumatu Infokeskus.
"Algatasin allkirjade kogumise Ansipi ja teiste tagasiastumiseks ning erakorraliste valimiste korraldamiseks. Ajendiks Ansipi viimase aja suuremad lollused. Mul on huvi, et palju on neid, kes julgevad ennast osalejaks märkida. Sest rusikat taskus hoidjaid ja pläägutajaid on täis terve nett ja Eesti," selgitab Veiko Rämmel
Kuna allkirju kogutakse avalikult, saab huviline pideva ülevaate, mitu inimest parajasti pooldab Rämmelit versus Ansip. Tänahommikuse seisuga on niisuguseid 14.
"Ansipi viimase aja ütlemised näitavad selgeid tegelikkusest irdumise tunnuseid. Elu halveneb, aga tema räägib "õnnetoonud" eurost. Elatustase on Euroopa Liidu madalaim, tema aga kilkab ja räägib, et elanikkonna vananemine on meie õnn. Nii jätkates oleme varsti surnud. Vajame erakorralisi valimisi ja majoritaarset valimissüsteemi. Kui leiate, et elu on mäda, siis klikkige siia ja märkige ennast osalejaks. Allkirjade kogumine kestab kuni 31. detsembrini 2011," kutsub valitsusekukutaja.
2011. aasta valimistel kogus Veiko Rämmel 128 häält ja Andrus Ansip 18 967 häält. Aastal 2002 Reformierakonda astunud, ent hiljem selles pettunud Rämmel on viimasel ajal tegutsenud endise Rahvaliidu aseesimehe Ingvar Tšizikovi poliitilise nõunikuna liikumises Vabade Kodanike Ühendus.
Allikas: http://www.maaleht.ee/archive/print.php?id=61665282