RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. november 2011

VEIKO RÄMMEL: AEG TIKSUB NAGU VIITSÜTIKUGA POMM!

Peale Alar Sudaku ja minu poolt alustatud kodanikualgatust Ansipi ja valitsuse tagasiastumiseks tegi samal teemal suu lahti ka senine kartellimeedia lipulaev Postimees Priit Pulleritsu isikus. Tubli, parem ikka hilja, kui mitte kedagi või midagi.

Priit Pullerits kirjutab;


Pole lihtsalt selliseid jõude, kes suudaks Ansipi valitsuse jalgealust kõigutada. «Alternatiivide puudus on oluline Ansipi püsimisel,» tõdeb Saarts. «Tugevat enesekindlust, et meid ei ähvarda peaaegu miski ja meile on peaaegu kõik lubatud, on väga selgelt näha.»

Valitsuse enesekindlusest on vaid väike samm arrogantse suhtumiseni avalikkusesse. Saartsi tähelepanekuil on saanud tüüpiliseks olukorrad, kus mõne ühiskondliku probleemi kerkides jätab valitsus sellele reageerimata või kuulutab, et tema käsutuses on hoopis teistsugused andmed, või et oponendid ei saa küsimusest üldse arugi.

Ja kriitikale jätab pigem reageerimata. «Reformierakonnal on suurepärane oskus diskussioone summutada, söötes ette pseudoteemasid,» tunnustab Saarts.

Kuigi kommunikatsioonikonsultant Pasti sõnul võiks ülbete ja rahvast eiravate valitsejate asemel anda ennemini hääle talvekartulile, pole Eesti inimesed sedasi talitanud.

Eesti Ekspressi toimetaja Tarmo Vahter, taasiseseisvumisest rääkiva raamatu «Vaba riigi tulek» autor, püstitab küsimuse: kui valijad usaldavad valimistel kõigest hoolimata ikka ja jälle neid, kes rahva suhtes empaatiavõimet ja arvestamisoskust ei näita, siis miks peakski nood poliitikud oma käitumist muutma, kui see on neile edu toonud? «Sellised poliitikud ei teki ju vaakumist,» lisab ta. «Poliitikud teevad seda, mis läheb rahvale peale.» Postimees

Kuigi tegelikult on Pulleritsu argumendid ja põhjendused samad, mida meiegi välja toome,näiteks Sudak oma tänases artiklis Delfis, siiski soovitan soojalt seda postimehe artiklit.

On selge ja teada fakt, et Postimees on seni olnud REF-i truu kõnetoru. Mulle tundub, et sellise artikli ilmumine kõneleb vaid ühest - ka REF-l on Ansipist ja tema valitsusest mõõt täis ja nad mõistavad, et juhul kui ta jätkab, siis hävib ka kogu nende partei ja uut lootust võimule tõusta enam ei ole. Nii otsitaksegi võimalust tema valitsus pehmelt välja vahetada (siseinfo)!

Minu vaatevinklist ja mõttekaaslaste, ei ole see vahetusvariant obligatoorne. Uus saab olema samasugune kartellikas ja kasuahne. Me vajame süsteemi muutust, midagi täiesti uut. Tsiteerides Kristust: "vaata, ma teen uut, see juba tärkab, kas sa ei märka?"

Just sellepärast kutsun Teid kõiki üles toetama petitsioon.com keskkonnas oma allkirjaga meie algatust ja süsteemi reformimist. Varsti on meie jaoks hilja. Aeg tiksub nagu viitsütikuga pomm!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP