RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. november 2011

VABAMÕTLEJA: Šveits ja bilderbergi klubi

30. mail, paar nädalat enne 2011. aasta Bilderbergi kohtumist, intervjueeris Peter Odintsov Moskvas Šveitsi pankurit, kel oli nii mõndagi huvitavat öelda. 9. kuni 12. juuni toimus Šveitsis, St Moritz-is, maailma võimueliidi konverents – tuntud nime all Bilderbergi kohtumine.
Intervjueeritav oli olnud ühe Šveitsi suurima panga direktor. Nimesid ja täpsemaid detaile mees ei avalikusta – ta kardas oma elu pärast. Nimelt oli ta väidetavalt viibinud koosolekutel, kus arutati välismaa luureagentuuride ja palgamõrvarite tasustamist erinevate kuritegude eest. Intervjuud saate lugeda eesti keelsena Radikaalide erakonna veebivälja-andest „Ole Radikaalne!“ (nr.1; august 2011).

Šveitsi kohta on vestluses juttu järgmist:

KÜSIMUS: Kas Bilderbergi kohtumisel St Moritzis on sümboolne tähendus? 2009. aastal nad kohtusid Kreekas, 2010. aastal Hispaanias ja - vaata, mis nende riikidega on juhtunud. Kas see tähendab, et Šveits võib oodata midagi halba?
VASTUS: Jah. Šveits on üks tähtsamaid riike neid, sest siin on palju kapitali. Nad kohtuvad siin, sest lisaks muule, tahavad nad hävitada kõik Šveitsile tähtsad väärtused. Sa ju näed, et see, mis ei allu ELi või Euroalale ja ei ole Brüsseli kontrolli all, segab neid. Seoses väärtustega ei räägi ma suurtest Šveitsi pankadest, sest need ei ole enam Šveitsi omad, enamik neist kuuluvad ameeriklastele. Ma räägin Šveitsi vaimust, mida hoiavad tavalised inimesed. Muidugi Bilderbergi kohtumisel sümboolne väärtus, nagu te ütlesite vihjates Kreekale ja Hispaaniale. Nende eesmärk on olla omamoodi eksklusiivne eliit klubi, millel on kõik volitused ja ülejäänud vaesugu ja käigu alla.
KÜSIMUS: Kas teie meelest on Bilderbergi eesmärk luua mingi ülemaailmne diktatuur, mida juhivad suured globaalsed korporatsioonid ja teha lõpp suveräänsete riikidega?
VASTUS: Nad kasutavad väljapressimist, et määrida meie riigile kaela suur võlg, nagu nad tegid juba paljude riikidega. Võimalik, et nad tahavad teha Šveitsiga seda, mida nad tegid Islandiga, et kõik pangad ja riik ise oleksid pankrotis.
KÜSIMUS: Ja tirida ka Šveits EL-i?
VASTUS: Muidugi. EL on Bilderbergi raudses haardes.
Tuletan meelde, et jutuajamine toimus 30. mail. Bilderbergi kohtumine leidis aset 9.-12. juuni. Ja mida näeme praegu, 13. augustil? E24.ee Majandus vahendab The Financial Times-i artiklit pealkirjaga „Šveits kaalub frangi sidumist euroga“. Tsiteerin:
„Šveitsi frank tõmbus tagasi eilsetest rekordkõrgustest, kui riigi keskpank andis järjekordse kogupaugu oma lenduläinud valuuta kammitsemiseks – välistamata isegi võimalust kinnitada ta räsitud euro külge. Alpiriigi keskpanga asepresident Thomas Jordan ütles, et rahapoliitikud kaaluvad ühe võimalusena frangi tugevnemise talitsemiseks selle ajutist [vabamõtleja – ah, et ajutist…] sidumist euroga.
[…]
Viimase kuuga on frank tõusnud euro suhtes enam kui 12 protsenti, ähvardades muutuda ühisrahast kallimaks.“
Kindlasti osakavad majandusanalüütikud ja poliitikud Šveitsi frangi ning bilderberglaste seose ümber lükata, kuid vaatamata sellele on see enam kui kahtlane.
Lisaks kõigele eelnevale rääkis pankur, et bilderberglastel on plaanis tsenseerida internetti, kuna see on veel „vaba“. Ettekäändeks kasutatakse viiteid terrorismile. „Nad võivad isegi sooritada midagi väga hirmsat, et leida tsensuurile vabandus.“ lausub mees kulisside tagant.
Allikad:
1.http://www.e24.ee/528628/sveits-kaalub-frangi-sidumist-euroga/
2.Ole Radikaalne! ; nr 1. august 2011

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP