RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. november 2011

Vene rahvuslased iga-aastasel marsil võimude vastu

Venemaal toimus mitmekümnes linnas traditsiooniks saanud “Venelaste marss,” kus osales kümneid tuhandeid vene rahvuslasi.
“Venelaste marss” on korraldatud juhtimaks tähelepanu Putini võimule, milles nähakse korruptiivset vene rahva vastast jõudu, mis ei suuda lahendada venelaste jätkuvat arvulist vähenemist ega tulla toime mitmete sotsiaalsete probleemidega. Üks neist probleemidest on immigratsioon. Ainuüksi Moskavas on miljoneid immigrante, suur osa neist Kaukaasiast ning piirkond on alates 90-datest kogenud ka mitmeid enesetaputerroristide rünnakut.
Kuigi meedia kirjutab, et osalejad olid peamiselt mehed, ei taheta aru saada, et kes kontrollib meeste enamust, see kontrollib riiki. Sealsete rahvuslaste poolt või vastu, kuid ühes nõustuvad täna kõik: Venemaal on neist saanud jõud, millega tuleb arvestada.
Niivõrd suur rahvuslaste väljaastumine on tekkinud vastuseks vigasele süsteemile, mis üritab kultiveerida läänelikku enesehävituslikku rahvastikupoliitikat majanduslikus ja sotsiaalses mõttes tundlikumas piirkonnas.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP