RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. november 2011

USA tahab teha lõpu Youtube jt. kanalite netivabadusele

postitas mauri mis-minu-käes-see-minu-oma osak. 9:55 17. november, 2011
tsensuur Argo Loo kirjutab: "Praegu arutab USA Kongress seadust, mis annaks neile õiguse tsenseerida maailma Internetti - luua must nimekiri, mille sihtmärgiks võib saada Youtube, Wikileaks ja isegi sellised grupid nagu Avaaz.
Uue seaduse järgi võiks USA sundida Interneti teenuse pakkujaid sulgema igat netilehekülje, mida kahtlustatakse autoriõiguste või kaubamärkide kohta käiva seadusandluse rikkumises ning isegi oma kasutajate sellealase tegevuse mitteedukas jälgimises. Ja et väga palju Interneti teenusepakkujaid või riistvara asub USA-s, siis nende must nimekiri surub maha intenetivabaduse meie kõigi jaoks.
Hääletus võib toimuda nüüd lähiajal, kuid me saame aidata seda peatada. Paljud otsustajad ( champions) Kongressis tahavad hoida sõnavabadust ja ütlevad, et rahvusvaheline protest tugevdaks nende positsiooni. Kogume kohe oma hääled igast maailma nurgast ja esitame enneolematu ülemaailmse üleskutse, mis kutsub USA otsusetegijaid seadust tagasi lükkama ja peatama Interneti tsenseerimist. Palun toeta kohe oma allkirjaga üleskutset ja edasta nii paljudele kui võimalik - meie sõnum edastatakse otse USA Kongressi võtmeisikutele enne otsustavat hääletust.
www.Avaaz.org on ühe päevaga kogunud juba üle 115 000 allkirja kogu maailmast: Save the Internet"

Allikas: http://minut.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP