RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. november 2011

VABAMÕTLEJA: Müstiline leid - silmaga püramiid

Müstiline leid
Müstiline leid


Ecuadorist on leitud üks väga huvitav ese – nn. silmaga püramiid. Silm on nikerdisele sisse uuristatud. Kivim ise on hall ja valge. Püramiidil on 13 astet. See näeb välja täpselt nagu USA ühe dollarise püramiid kõike-nägeva silmaga.
Kui püramiidi valgustada UV valgusega (ing. k. black light), siis antud silm hiilgab väga intensiivselt. See näeb välja küll nagu silm, aga mitte nagu inimese silm. Pildil (pilt 1) on lähivõte silmast, millel on näha erinevaid värvuse varjundeid.

Püramiidi all – st. põhjal – on kumerused väikeste kullast plaatidega. Kuldsed täpid kujutavad Orioni tähtkuju. Lisaks on põhjal tundmatu kiri.
Professor Kurt Schildmann, Saksa Keele Assotsiatsiooni president, suutis antud kirja dešifreerida. Ta nimetas selle kirja sanskriti keele-eelseks kirjaks. See on vanem kiri, kui ükski teine teadaolev kiri. Tõlge on järgmine: „Looja poeg tuleb.“
Pilt 1
Pilt 1
Sama kirja on leitud veel teisteltki kividelt Ecuadorist, Kolumbiast, Illinoisist (USA ühendriik); Prantsusmaalt, Maltalt, Vahemerelt, Türkmenistanist, Austraalist, Itaaliast ja Kalaabriast. Alati on kivid keraamilised – põletatud savist – sama kirjaga. Antud kiri eksisteeris üle maailma ja see tähendab, et pidi olema ülemaailmne tsivilisatsioon - vanem kui Sanskrit – vanem kui 6000 aastat. Professor Schildmann mainis samuti, et antud kirjal on sarnasusi ka Induse ja Lihavõttesaare (Rapa Nui) kirjaga. Ta nimetas selle kirja pre-Sanskrit, st. Sanskriti-eelne.
Eelnev info pärineb Projekt Avaloni intervjuust Klaus Dona´ga. 
Allikas:
http://projectavalon.net/lang/en/klaus_dona_2_interview_transcript_en.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP