RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. mai 2011

AASLO BLOGI: Eesti elu ja poliitika


Pilt: Reti Saks   
Asjad on allamäge läinud, kõigil rinnetel. Majanduseliit ei soovi poliitilisi muutusi (valimisseadus on poliitkartellile väga sobiv), niisiis on asju väga raske muuta. Võimulolijad teevad kõik, et võimule jääda, võeti vastu seadus, et parteide varjatud rahastamine pole enam kriminaalne, allikakaitse seadus võimaldab trahvida ajalehti, et neil kaoks isu midagi uurida. President kinnitas kõik kuulekalt, tema tahab ka võimule jääda. Ettevõtjad tooks heameelega kodumaalt põgenevate eestlaste asemele sisse idaslaavlasi, türklasi või neegreid, (tööpuuduse olukorras???) ise aga elaks kuldses lossis, tara taga, kus multi-kulti "rõõmud" nendeni ei ulatu.
Õnn ei ole rahas vaid hingerahus. Multi-kulti märatsevas katlas saab rikas selle rahu omale osta, vaene aga peab olema otse selle ebastabiilsuse sees, iga päev, keskkond on vaimselt reostatud. Ka ameerikas valivad keskklassi valged omale keskkonda, selleks aga on ameerika piisavalt suur ja mitmekesine, et igaüks endale meelepärase paiga leiab. Võid lihtsalt vahetada kasvõi osariiki. Miks aga meil tahetakse ameerikat teha?
Välismaised valgekraelised röövlid on kogu pangandusele ja ärile käpa peale pannud ja viivad kottidega raha välja. Euronormid ja seadused suretavad kogu väikeettevõtluse. (Piparmünt on kole mürgine taim ja seda ei tohi niisama müüa, peab LUBA olema - PERSSSSE !!!)
Nagu mingi Brasiilia, kus kõrgkiht elab mäe otsas elektritarade ja elektrooniliste turvasüsteemide kaitse all ja vaeseid getos lastakse maha nii maffia kui ka politsei poolt. Politsei on vaikimisi seisukohal, et vaeses getos olev kodutu poisike pole rohkem väärt kui hulkuv koer, kellele kuul keresse lasti...
Eesti tulevik on väga tume selliste valitsejatega, natuke on nad paremad siiski (veel) kui Belorussia Lukashenka. :(
Allikas: http://web.zone.ee/aivar100/blog/index.htm

2 kommentaari:

Anonüümne 20. mai 2011, kell 20:37  

Natuke parem link sellele - postitus oli jaanuarikuus:
http://web.zone.ee/aivar100/blog/archives/01-01-2011_01-31-2011.htm

Blogi jaanuari arhiiv

Aivar

Matti Ilves 20. mai 2011, kell 21:30  

Ma lingiga tahtsin juhtida tähelepanu blogile üldiselt, aga nii on muidugi täpsem.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP