RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. mai 2011

Hävituskomando uus tegu

Posted in nsblogi@politician.com on 9. mai 2011 by TAAVI.R.
Ansip: “Hinnatõusu peatamine on võimatu.”
Valitsuses heakskiidu saanud seaduseelnõu järgi ei tohi ehituses, metsanduses ega kaevandustes juba tulevast aastast kasutada odavat erimärgistatud kütust. See toob kaasa hinnatõusulaine paljudes sektorites, vahendas “Aktuaalne kaamera”.
See tähendab, et nt põllumees, kes seni vaevu tulnud kuludega toime, saab uue löögi, sest tema kasu hinnarallist on olnud seni mõni sent, kaupmehed asuvad aga ettekäände ajendil hinda tõstma. Samuti tähendab see, et talvel jäävad maal paljudes kohtades teed lükkamata, sest liberaalide maksumuudatuse tõttu ei jõua paljud väiketalunikud enam kütet endises mahus lihtsalt osta.
Liberaalid eesotsas peaministriga valetavad, et nemad ei saa hinnatõusu peatamiseks midagi teha ja kõik tuleneb välismõjudest, kuid reaalselt on enamus hinnatõusust olnud võimendatud liberaalvõimu otsustest. Meenutagem siinkohal ka hinnatõusu toovat elektribörsi, mis tekib liberaalvõimu otsuste tulemusena või mistahes maksusoodustuste kaotamist. Liberaalide jutt suutmatusest näitab süsteemi läbikukkumist.  Terve poliitika loob endale  tugeva majanduse.
Ja liberaalid tuleb hävitada.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP