RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. mai 2011

JÜRI LINA UUS FILM EESTIS

"TÄITMATU UROBOROS. Massoonide salakaval taktika"

Jüri Lina uue suurfilmi esilinastus Eestis

See näitab vabamüürlaste poliitilist ja majanduslikku kuritegevust, millega loodetakse kehtestada uus utoopiline maailmakord.

Hermese kahe otsaga mäng on paljastatud. Hallide kardinalide sõnakõlkse ja märke peaksime juba tundma. Aga kes lasi käibele võimuladviku lemmikdogma  – 'poliitiline korrektsus'? Ja miks? Ja mida kujutab endast Uroboros?
Filmitriloogia viimases osas, ”Täitmatu Uroboros. Massoonide salakaval taktika”, on Jüri Lina võttegrupp, nagu varemgi, dokumenteerinud ajaloosündmusi ja avalikustanud dokumente, millest avalikkusel polnud  aimugi.
Seda hirmuäratavat tegelikkust näeme ainulaadse filmikeele vahendusel. Inimkonna kannatused kajastuvad draamatiliselt mõtlemapanevate kujundite kaudu.

Juttu on Esimese maailmasõja tundmatust taustast (Sarajevo kohtuprotsessi protokollidest), Rasputini tapmisest Inglise salaluure abil (dokumendid Inglismaa riigiarhiivist avavad senitundmatuid tahke), Vene kodusõja intriigidest, Teise maailmasõja peadpööritavatest saladustest, Ungari ülestõusu telgitagustest sügisel 1956, Jugoslaavia kommunismi salajasest rahastamisest, kindral George Pattoni tapmise asjaoludest, millesse oli segatud NKVD, Jüri Lina raamatute mõjul vennastkonnast lahkunud rootsi massooni pihtimusest, Itaalia loozhi P2 kuritegevusest, ja paljust muust jahmatavast.

Haruldasi filmimaterjale massoonide ja KGB arhiivist.

Kestus 122 minutit.

Hoiatus: filmis on vägivallastseene!

Pärast Rootsi esilinastusi Stockholmis, Göteborgis ja Malmös toimub esilinastus Eestis kinos ”Sõprus” Tallinnas, kus on kohal ka režissöör Jüri Lina ja tema assistent Steve Ahlberg.


ESILINASTUSED EESTIS:

Neljapäeval, 2. juunil kell 19 Tallinnas kinos ”Sõprus” (pileti hind 5 eurot). Tallinnas enne filmi koostöös Raadio 2-ga loeng sellest, miks selle filmi väntamine oli hädatarviklik.
Reedel, 3. juunil Tartus kell 19 Dorpati konverentsikeskuses, Turu 2, TASKU,
Baeri kinosaalis (pileti hind 5 eurot). Sissepääs jalgsi Turu tänavalt, autoga Soola tänavalt.
Pühapäeval, 5. juunil kell 17 Pärnus, hotelli ”Strand” kinosaalis Tammsaare pst 35 (pileti hind 5 eurot).
Algul on juttu filmi valmimise taustast, lõpuks on võimalik esitada küsimusi.

Treiler:

http://www.jyrilina.com/index.php?page=taitmatu-uroboros

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP