RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. mai 2011

MATTI ILVES: RÖÖVITUD EESTLESAD JA VALITSUSE TEGEVUS

Järgneb videos räägitud teksti tõlge:

“Täna on 16. mai 2011. Oleme olnud vanglas 54 päeva. See on meile olnud väga raske. Me oleme väga väsinud ja suures ohus. Me palume oma peresid ja kõiki, kes meid tunnevad, meid aidata igal moel, et meid välja aidata. Palume survestada Eesti valitsust, et nad aitaksid meil siit vanglast välja saada. Eesti valitsus on meid hüljanud ja ei taha meid enam aidata.” Allikas: DELFI

Endine Keskkriminaalpolitsei juht Andres Anvelt arvab, et nõudmised on esitatud. Seda võib ka uskuda ja arvatavasti on need rahalised, see selgus juba esimisest avaldatud videost. Samuti ütles Briti julgeolekufirma AKE Group´i riskianalüütik Alan Fraser, et  uus video näitab üpris selgelt - eestlaste röövil ei olnud ideoloogilist motiivi. Tõenäoliselt välisminister Paet valetab meile ja teeb seda argliku valitsuse ülesandel, või siis taktikalistel kaalutlustel. Võtan kohe enda sõnad tagasi, kui valitsus peab praegu röövlitega läbirääkimisi raha üleandmise ja pantvangide vabastamise osas, siis on mehed varsti ka kodus. Välisministeerium peaks ennast tundma süüdlasena, sest ei ole meie turiste, ega matkajaid hoiatanud ohtlikesse maadesse sõitmast. Ohtlikud on meie ininestele aga kõik Araabia ja Lähis-Ida maad, sest oleme USA liitlasena sõjas islamimaailma vastu.
Tegelikult võib asi aga nii olla, et valitsus täidab kuulekalt liitlaste seisukohta, et terroristide-röövlitega läbirääkimisi väljaostmiseks ei peeta, pantvangide eest raha ei anta ja siis võivad asjaolud kujuneda röövitud eestlastele saatuslikuks.
___________________
On avalik saladus, et paljud riigid on maksnud röövitute eest lunaraha.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP