RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. mai 2011

Aldo Roomere: Purupunase kartellimeedia silmipimestav ja kõrvulukustav debiilsus

„Vene saatkonna ees piketeerisid rahvuslased ja maagid“, röögatab tänane Delfi otsatus paanikas. Ja jätkab: „kui uskuda nimesilte, olid piketeerijate ridades esindatud lausa maagid.“
Oo õudust, hävingut ja massimõrva! Sest nüüd alustavad ilmselt saatanlikud maagid eesotsas hirmsa padukoletise Hannes Vanakülaga massilist maagiarünnakut vaese, kaitsetu ja surmväeti Venemaakese vastu, kelle hirmuvärinad juba meie tillukeses Eestis 9-magnituudiseid maavärinaid põhjustavad.
Oleksin täna ka ise nende metsistunud piketeerijate ridades seisnud, kuid paraku on mul veel tööd ja majanduslik olukord ei võimalda sellest loobuda. Kuid annan siinkohal meeleldi ja täiesti tasuta kartellikaagutajatest ajakirjanikele mõned nõuanded edasisteks sildistusteks, mis võimaldavad suvalisel üritusel potentsiaalselt üliohtlikud osalejad hõlpsalt „paika panna“.
Varjatud skinhead: lokkava juuksekasvuga isane isend, lõug uljalt õieli, silmavaade selge ja terav, riietus väljakutsuvalt must. Oo õudust, see on ju ilmselge varjatud skinhead, tal on spetstellimusel tehtud parukas, mis varjab jäledat ja libedat kolpa, milles peidus kõige jubedamad mõtted neegrite, mustlaste, juutide jne lintšimisest, notšnoi dozori liikmete skalpeerimisest, koerte-kasside seksuaalsest ahistamisest ning kärbeste tapmisest eriti piinaval ja sadistlikul meetodil – kärbsepaberiga!
Kahejalgne: kujutage ette, ta seisb iseseisvalt oma kahel jalal, ei vaja kõrvalist abi, ei otsi toetust ega toeta valitsust! Kahjur, kes mõtleb iseseisvalt, teeb isiklikke ja riigi ning selle sõprade huve kahjustavaid otsuseid ning tegutseb vastavalt nendele. Ei allu ajupesule – jäle ja räpane elajas!
Päikeseprillide taha varjuv indiviid: kohutavalt kahtlane tüüp, eriti juhul, kui tal mingi juhe küljes on (ise väidab, et kuulab muusikat, aga tegelikult võib tegemist olla pommijuhtmega)! Helistada otsekohe KaPo-sse ja tüüp kahjutustada! Kuulivestid intsidendi likvideerimisel kohustuslikud!
Tüüp koeraga: koer võib olla lõhkeainet täistopitud robot, samuti maskeering või tähelepanu kõrvalejuhtimise vahend: oi-oi, kui armas-nunnuke-koerake, ja siis: buuuuummmm! Lendaski riigikogu õhku!
Vaimsete häiretega isik: tüüp, kes mängib väga oskuslikult vaimuhaiget, uinutab politsei ja teiste korrakaitseorganite valvsuse ning tungib riigile strateegiliselt olulisse paika, kus paneb toime kohutava terroriakti.
Hallipäine vanur: ta on leebe, veidi vintis ja püüab igal võimalikul juhul kõigiga suhtlust alustada. Tegelikult peidab ta oma põuepudelis Molotovi kokteili, on juba hommikul ära joonud 2 liitrit süütevedelikku ning kavatseb end nüüd lähimas Statoili tanklas süüdata, et see kõrge bensiinihinna vastu protestimiseks õhku lasta.
Kui vajate veel konsultatsiooni, siis võtke minuga isiklikult kontakti, 1 minut põhjalikku konsultatsiooni maksab 1000 € (pluss käiemaks, loomulikult)!
Alati abivalmis

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP