RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. mai 2011

VEIKO RÄMMEL: EL-I SIONISTID EI PÕRKU TAGASI MILLEGI EES



Paistab, et maailma hävitada püüdvad liberaalpopupilistid ja nende poolehoidjad on valmis ka vägivallaks. Tuleb tõdeda, et demokraatia ja vägivallatus kõlbab neile vaid sõnakõlksuks ja poliitiliseks retoorikaks. Kuidagi teisiti ei saa seletada Põlissoomlaste parlamendisaadikute ähvardamist tapmisega.

Mida aeg edasi, seda rohkem on näha paraleele ja kattuvusi 1917.a. Venemaal vägivaldselt võimu haaranud bolševike ja Brüsselist lähtuva liberaalpopulismi vahel. Mõlemile oli demokraatia ja vabadus, võrdsus ja vendlus vaid sõnakõlksuks. Kuid on veel üks paraleel, nii nagu Aleksander (Helpland) Parvus (Lenini rev. hall kardinal, kes suri miljardärina Saksamaal) jt tema mõttekaaslased, kasutasid maailma pankurite ja vaenuliku riigi (Saksamaa) raha oma kodumaa hävitamiseks ja rikastasid sellesamaga neid pankureid (vaadates nimesid, siis 100% Iisraelliitidest pankureid ja tööstureid), nii ka täna rikastuvad rahvusriikide agooniast vaid välisriikide pangad ja rahamehed.
Maailma tavakorraldust hävitavate liikumistel: kommunism, tema vend natsism ja liberalism on ühine isa, nimega sionism. Seni kuni inimkond seda fakti ei teadvusta, seni ei saa ka ükski vastuseis rahvusriikide hävitamisele olla edukas. Soomlased astusid vastu, kuid see on agoonia või meeleheiteliigutus, mis pikas perspektiivis samuti hääbub. Ei öelnud ju Barruso (EL-i president) asjata, et meie (EL liberalismi) suurimaks vaenlaseks on rahvusluse tõus.
Tulles tagasi artikli alguse juurde, siis väidan, et liberalistid EL-st (loe: sionistid) ei põrku tagasi millegi ees.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP