RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. mai 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI VALITSUS OTSUSTAS - KÕIK MÜÜGIKS!

Ajal kui Eeati on uppumas vaesuse sohu, tegeleb meie valitsus maade täiendava parseldamise seaduste vorpimisega, selle asemel, et toetada ja soodustada kodumaist põllumajandust. Tore liberalistlik valitsusklike, Eesti hävitaja.

Siilile selge, et müüakse, kui nälg on hinnatõusude tõttu majas ja rikas väljamaa onu rahapakiga ootamas.



Valitsus kiitis heaks kinnisasja omandamise kitsendamise seaduse eelnõu
Valitsus kiitis tänasel istungil põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi ettepanekul heaks eelnõu, mille kohaselt saavad alates 1. maist 2011 Euroopa Majanduspiirkonna lepinguriigi kodanikud ja OECD liikmesriikide isikud võrdväärsed tingimused põllumajandus- ja metsamaa omandamiseks Eestis.
Kehtiva seaduse kohaselt saavad ilma maavanema loata omandada vähemalt 10 hektari suurust põllumajandus- või metsamaad Euroopa Majanduspiirkonna lepinguriigi isikud, kes on tegelenud Eestis vähemalt kolm viimast majandusaastat põllumajandustoodete tootmise või metsa majandamisega. Uue regulatsiooni kohaselt saab samasugust kinnisasja ilma maavanema loata omandada nii Eesti, Euroopa Majanduspiirkonna lepinguriigi kui ka OECD liikmesriigi kodanik juhul, kui ta on tegelenud kolm aastat ükskõik millises riigis põllumajandustoodete tootmise või metsa majandamisega.

Valitsus saadab seaduse eelnõu arutamiseks Riigikogule.

______________
http://valitsus.ee

Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP