RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. mai 2011

VÄHEM SALLIVUST KALLIS EESTI RAHVAS!


Delfi.ee: Sisseränne Venemaalt on oluliselt suurem kui väljaränne itta
Venemaalt kolis eelmisel aastal Eestisse statistikaameti andmetel 622 inimest, Eestist Venemaale kolis vaid 247 inimest.
Trend, mille kohaselt Venemaalt kolib Eestisse 2-3 korda enam inimesi kui Eestist Venemaale, on kestnud juba mitu aastat. Viimati oli sisseränne Venemaalt väljarändest väiksem aastal 2004.
Ka Ukrainast kolib Eestisse rohkem inimesi kui Eestist Ukrainasse, ehk eelmisel aastal vastavalt 112 ja 73 inimest. Ukrainaga on Eesti migratsioonisaldo olnud positiivne juba aastaid.
Alates aastast 2007 on ka Valgevenest kolinud Eestisse iga aasta rohkem inimesi kui Eestist Valgevenesse.
Ka Lätist kolib pidevalt Eestisse rohkem inimesi kui Eestist Lätisse, eelmisel aastal vastavalt 82 ja 17 inimest. Sama lugu on ka Leeduga.
Kiivalt varjatud tõde on lõpuks lekkima hakanud. Järgmisena tahaks teada, palju elab eestlasi Eestis.
Mida see siis tähendab? See tähendab esiteks seda, et nõukogude okupatsiooni ajal alustatud eesti rahva väljasuretamine kestab endiselt edasi, ja seda väidetavalt vaba Eesti Vabariigi ajal! Uskumatu! Me rabame tööd, maksame makse, et igasugused vargad ja mudusööjad saaks Eestis ilusti elada. See on ära unustatud, et Põhiseaduse järgi on Eesti riik loodud ennekõike eestlaste säilimiseks. Ennekõike peaks tagatama eestlastele parem elujärg. Iga rahvas arendagu oma heaolu omas kodus.
Antud uudis on huvitav ka seetõttu, et see paljastab ilmekalt meie poliitikute valetamise. Mõned aastad tagasi kirjutas Martin Helme sellest, et Eestisse rändab Venemaalt järjest rohkem inimesi. Need väited kuulutati poliitikute poolt valeks. Mida me aga nüüd näeme? Palju tegelikult Eestis on veel eestlasi ja palju uusmigrante, seda ei tea keegi. Ja ega huvitagi.
Savisaare võim igatahes järjest suureneb ja tema valijaskonda ehk isegi saadetakse meelega Eestisse. Selleks ta ehk Moskvas käibki?
Eesti laseb muulastel omale näkku sülitada ja pähe istuda. Sallivuse hüsteeria niigi liiga sallivas Eestis on eesti rahvale katastroof. VÄHEM SALLIVUST KALLIS EESTI RAHVAS!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP