RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. mai 2011

MATTI ILVES: SÕDA ISLAMIUSULISTE VASTU

Osama bin Ladeni tapmine on vaid üks episood maailmavalitsejate sõjast islami vastu. Islam on suhtesliset noor ja tugev usk ning seda alistada ei ole ka massoonidel kerge. Euroopa Liidus toimunud eksperiment on lõppenud täieliku läbikukkumisega. Ei aita multikultuursuse jutlustamine, ei ühiste ilmalike liberaalsete "väärtuste" rõhutamine, ei islamiusulistele mitmete piirangute kehtestamine - nemad jäävid ikka oma väärtustele kindlaks.
Nüüd on appi võetud revolutsioonid araabiamaailmas, mõningatele allikatele toetudes on need eriteenistuste poolt organiseeritud, seda võib ka uskuda arvestades nende aheltoimumist ja samaaegeselt algatatud sõda Liibüas hoiatuseks rahutustest haaratud riikide valisustele.
Maailmavalitsejad on kindlad, et usuliste tõekspidamiste nõrgenemine ja liberaaldemokraatlikust (mitte segada demokraatiaga) pisikust nakatatud moraalituid inimesi on märksa lihtsam valitseda. Siiani on islamiusulised nende kontrolli alt enamuses väljas ja valmistavad ka Iisraelile pidevaid probleeme. Usun, et massoonid murravad lõpuks hambad, vastane on tugev.
____________________
Vaadake ka videot, kus Herman Van Rompuy (praegu EL-u presidet) kiitleb, et aasta 2009 oli juba esimene ülmaailmse valitsuse aasta:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/01/video-paljastab-eesti-euroopa-ja-usa.html

2 kommentaari:

Anonüümne 2. mai 2011, kell 13:45  

Millest järeldate, et islam on NOOR usk, kui koraan sisaldab samu peatükke, mis ka Vana Testament. Moslemid on olnud kauem kui kristlased ning sama kaua kui judaism. Kui see on noor usk, siis sooviks Teie arvamust, milline on VANA, hetkel tunnustatud religioonne uskumus?

Matti Ilves 2. mai 2011, kell 14:07  

Islami usk sündis Araabias umbes 1400 aastat tagasi. Kristlus on vana pea 2100 aastat, siit saabki teha järelduse, et islam on suhteliselt noor usk.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP