RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. mai 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI RAHVAS, ÄRGAKE!

Tänases Delfis on hea artikkel Eero Laidre sulest. Tegu on appikarjega, sest vasakpoolsus ja nn pseudoliberalism on Eesti rahvust ja riiki hävitamas, kuid kahjuks ei suuda meie rahvusmeelsed või rahvuskonservatiivsed jõud vastu astuda.

Jah on veel "viimaseid mohhikaanlasi", loen ennastki nende hulka kuuluvaks, kes rahaliste vahendite nappuse ja vastutöötamise kiuste proovivad veel midagi teha. Kahjuks on meie päralt vaid internet koos sotsiaalmeediaga. Vastasjõudude kontrolli all on kogu suur meedia ja sinna lastakse meiesuguseid haruharva. Ega ei saakski ju, rahvas võib ärgata.

Nõustun autoriga kõiges ja lisaksin tema mõttele, et meid hävitab ka Eestlase individuaalsus või üksihoidmine, loomuomadus, mis meid seni on kaitsnud. Räägi ükskõik kellega, et ennast on vaja kaitsta või me hävime. Vastuseks saad, et ah mis mina väike inimene või midagi analoogset. Rahvuskonservatiivse partei katseid on tehtud (näiteks: ERL, VKÜ, EIP) kuid raha puudusel ei ole nad edukad ja kahjuks ei hakkagi olema. Süsteem on saavutanud olukorra, kus me võime oma liivakastis möllata, kuid laiemat edu ei ole loota. Eks see ole ka mõistetav, eelkõige on vaja süüa, nagu mainib Maslow vajaduste hirarhia.

Isiklikult leian, et ohtlikum kõigest on moraalirelativism, mis lähtub uusvasakpoolsete H.Marcuse ja L.Trotski õpetustest ning mida edukalt juurutavad ka Eesti Sotsid. Nimelt homode ja muude väärastuste promomine ja legaliseerimine, eesmärk ikka üks - hävitada ühiskonna moraal. Moraalitut massi on aga hea ekspluateerida, seda enam, et kõik see toimub ilusate loosungite all; vabadus, võrdsus, vendlus. Populism, seda küll, kuid keegi ei julge asju õigete nimedega nimetada. See on sama nagu pederasti (rahvakeel) kutsutakse hellitavalt ja poliitkorrektselt omasooiharaks.

Ühiskonna traditsioone ja moraali peaks hoidma Kirik. Eesti suurim ehk EELK on olnud suhteliselt tubli, kuigi jõuetu sellel teel. Samas on ka siin üliohtlik tendents, mis väljendub kahepalgelisuses. Heino Nurk, avalik homo ja Eesti pedekikiriku ehk MTÜ Geikristlaste Kogu looja, degradeeriti küll vaimuliku ametist, kui EELK ametlike seisukohtadega vastuolev isik, samal ajal jätkab ta samale EELK-le kuuluvus kõrgkoolis Usuteaduste Instituudis vaimulike õpetamist hingehoiu spetsialiteedist lähtuvalt. SIC! Mis see on? Peapiiskop aga väidab, et tema ei saa midagi teha.

Eestis peaks rahvuskonservatiivse mõju kasv olema vältimatu, kui tahame püsida, aga ka laiendada poliitiliste valikute skaalat. Vajame erakonda, kes kaitseks meid edukamalt nii väliskapitali kui ka välisideoloogia ründe eest. Meile kujutab suurimat ohtu imporditud moraalirevisjonism, mis kahjustab normaalse, jätkusuutliku perekonna mainet, propageerib sübariitlikku hüperindividualismi, järglasteta tulevikku ja kahjustab sellega rahvuse elujõudu.
Järglasteta tuleviku tagajärgede eest on korduvalt hoiatanud tunnustatud arvamusliidrid Andres Arrak ja Heido Vitsur. Nad rõhutavad, et kui järglased jäävad sündimata, siis sotsiaalabisüsteemis häid lahendusi pole. See tähendab, et pensionid võivad hoopis kaduda, riigil ja rahval aga pole tulevikku. DELFI

Eesti rahvuskonservatiividel ehk inimestel, kes jätkuvalt valutavad südant oma riigi, rahva ja kultuuri säilimise pärast on tagumine aeg ärgata. Ühineda mõne rahvuslikku jõuga ja vähemalt proovida midagi ära teha. Kristus läks vabatahtlikult ristile, sest selline oli Talle Isa poolt antud ülesanna, aga kas Eestlane on lammas, keda tapale veetakse?
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP