RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. juuli 2013

Bilderberglastest kuni libamaksuametini

Huvitavaid pudemeid välisajakirjandusest.

Rootsi rahvuslaste leht „Nationell Idag” vahendab (autor: Sanna Hill; ilmumiskuupäev: 17.5. 2012), et ülemaailmselt tuntud norra konfliktiuurija Johan Galtung, kes on osalenud enam kui 40 konflikti vahendamisel ja asutanud Oslo Rahu-uuringute Instituudi, avaldas perioodikaväljaandes „Humanist” artikli, kus kirjutas muuhulgas: „Juutidele kuulub 96 protsenti maailma meediaettevõtetest. /-/ 70 protsenti USA 20 parema ülikooli professoritest on juudid.”
Galtungi see kirjutis sai Rootsi suurimas ajalehes „Dagens Nyheter” raevuka kriitika osaliseks. Kõnealune leht on juutide omandis.

Bilderberglased kohtusid USA-s

Bilderbergi grupi liikmete tänavune koosolek („Nationell Idag”, Torbjörn Ström, 14.6.2012) leidis aset USA-s Chantillys (Virginia osariik) 31. maist 3. juunini, viietärnilises luksushotellis „Westfields Marriott”, mis oli tervenisti reserveeritud kohtumise tarbeks. Suur hulk kuulivestides, raskelt relvastatud politseinikke ei lasknud kedagi ööl ega päeval hotelli lähedusse.
Umbes 150 mõjuvõimsamat isikut üle terve maailma kohtus „maailmavalitsejate” juhatuse all ülisalajastel läbirääkimistel, mille toimumisest vaikimine oli kohustuseks terve maailma ajakirjandusele.
„Nationell Idagi” väitel oli mainitu ainuke rootsi leht, kes sündmusest kirjutas. Loodan, et meie lehes avaneb võimalus kirjutada bilderberglastest pikemalt. Seekordse kohtumise nimekirjas eestlasi ei olnud. Osavõtjate nimekirja võib leida internetist: http://www.bilderbergmeetings.org/participants2012.html

Rahvuslaste partei Rootsis menukuselt kolmas

Arvamusküsitlusfirma „United Minds” andmeil on rootsi rahvuslaste partei Rootsi Demokraadid (rootsi k. Sverigedemokraterna) tõusnud Rootsi suuruselt kolmandaks parteiks 8,7 toetusprotsendiga, minnes mööda rohelistest.
Omalt poolt võin lisada, et Sverigedemokraterna on esindatud juba Rootsi riigipäeva praeguses koosseisus. See partei võitleb valitsejate lubatud ja soositud, kontrollimatu ja piiramatu sisserände vastu Rootsi.

Libamaksuamet lüpsis šveitslasi

Šveitsi televisioon hoiatas (15.6.2012) internetis leviva raskekujulise pettuse eest. Šveitsis, nagu ka Eestis, on muutunud populaarseks e-deklareerimine. Väljaspool Šveitsi asuvad petised olid tekitanud virtuaalse libamaksuameti, mis pöördus jõukamate maksumaksjate poole, nõudes maksulisa või teatas suurest maksutagastusest, mille koheseks kättesaamiseks tuli edastada kiiresti kõik pangakaardi andmed. Ohvri pangaarve tühjendati peaaegu silmapilkselt. Virtuaalne libaamet oli äravahetamiseni sarnane internetis oleva pärisametiga.

JAAN HATTO

Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 8. numbri (mai-juuni 2012) 7. leheküljel ilmunud kirjutis.
Autor on Rahvuslaste Tallinna klubi rajaja.
____________________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

1 kommentaari:

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 21:57  

Kirjutisest jääb mulje, et USAs on juudid kõige võimekamad ja arukamad aga see pole sugugi nii. USA testide järgi on esimene IQ järgi hiinlane , siis korealane ja siis jaapanlane. Need töötavad NASA liinis ja on selgelt juutidest üle. Link on saadaval.Nn väljavalitud pole kõige võimekamad.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP