RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 27. juuli 2013

Kas Bilderbergi grupp juhib meid orjanduslikku ühiskonda?

foto: Raamat
 Väidetavalt ei juhtu maailmas miskit olulist, mida poleks kavandanud salapärane Bilderbergi grupp. The Times nimetas antud seltskonda universumi isandaiks, läänemaailma rikkaimate, majanduslikult ja poliitiliselt kõige võimsamate ja mõjukamate meeste (tänapäeval ka naiste) klikiks, mis kohtub salaja, et plaanida sündmusi, mis hiljem lihtsalt juhtuvad.
Ajakirjanik Daniel Estulin, kes on teemat aastakümneid uurinud, üritab oma raamtus väiteid Bilderbergi grupi jõust ja võimust faktidega tõestada ja õnnestub mingil määral. Paraku on raske tungida läbi betooni, kui sul on kasutada vaid šveitsi armeenuga.
Eks ta ole. Bilderbergi grupi – nimi tuleneb mõjuvõimsa kamba esimeseks kohtumispaigaks olnud hotelli järgi – tegemistest pole palju kuulda. Põhjus olla lihtne – maailma meedia on grupi otsese mõju all. Koosolekuid ei salvestata, infot läbi ei imbu, seega tuleb killukesi siit-sealt kokku noppida, jälgida maailmas toimuvat ning kaudsete tõendite abil pilt kokku panna lootuses, et see vastab tõele.
B-gruppi kuulub lääne eliit: rahandustegelased, töösturid, pankurid, poliitikud, rahvusvaheliste korporatsioonide juhid, presidendid, peaministrid, Maailmapanga ja Valuutafondi esindajad, meediakorporatsioonide presidendid ja sõjaväejuhid.
Iseenesest võib antud jõuk teha, mida tahab ning, nagu arvatekse, teebki. Määrab isegi USA-le presidendi ja Suurbritanniale peaministri. Piisas tundmatul Arkansase kuberneril Bill Clintonil viibida 1991. aastal Bilderbergi kohtumisel, kui ta järgmisel aastal presidendiks valiti. Ka Tony Blairi karjäär algas niiöelda B-päeval.
Estulini sõnul on grupi ülesanne planeedi rikkuste jaotamine õigetele inimestele ja korporatsioonidele ning allutada Euroopa vabade riikide suveräänsus Bilderbergide kontrolli all olevale Briti-Ameerika maailmavalitsusele, et jõuda Ühtse Maailmani, mis tähendab:
* ühtseid väärtusi ehk rahvusliku identiteedi kadumist;
* tsentraliseeritud kontrolli inimeste üle;
* püsiva tasakaalutuse seisundit, mis tekib tänu kriisidele ja muudab rahva apaatseks;
* tsentraliseeritud kontrolli hariduse üle, mis juba töötavat – tänapäeva noorus ei tea peaaegu midagi ajaloo õppetundidest, üksikisiku vabadustest ja vabaduse tähendusest;
* tsentraliseeritud kontroll kogu välis ja sisepoliitika üle;
* NATO laienemist, mis muudaks selle sõjalise organisatsiooni ÜRO maailmaarmeeks, kusjuures maailma peaks juhtima ÜRO;
* ühtset sotsialistlikku heaoluriiki, kus sõnakuulelikele orjadele tasutakse ja vastalised hävitatakse.
Kuidas kogu süsteem Bilderbergide juhtimisel üha enam eesmärkide täitmisele läheneb ja mil moel on seni maailma pööratud, vaat sellest raamat jutustabki.

Toimetas Jaan Martinson, spordiajakirjanik

Allikas: http://arvamus.postimees.ee/1311204/kas-bilderbergi-grupp-juhib-meid-orjanduslikku-uhiskonda#.UfEXcNN5Ivg.twitter

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP