RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. juuli 2013

MATTI ILVES: MÕNED SAHINAD

Avaldan siin minuni jõudnud mõned sahinad või kuulujutud, võtke kuidas soovite. Aga vanarahvas on ütelnud, et kus suitsu - seal tuld.

See teade tuli privaatkirjaga:

"Kuluaaride põhiteema oli, et TH Ilves soovib saada NATO peasekretäriks 2014 ja ta loobub presidendiametist enne tähtaja lõppu, et Siim Kallas praeguse koalitsiooni häältega presidendipukki panna - järgmist Riigikogu koosseisu nad enam ei kontrolli, aga niimoodi vangerdades säilitavad Presidendi vetoõiguse vähemalt ja et pupsikutele on antud ülesanne piir maha märkida kui soovivad ka edaspidi molli ääres olla. Nad täidavad mingeid Nato-Vene vahelisi kokkuleppeid oma rahva reetmise hinnaga ja Eesti riik on jälle ainult peenraha, vahetuskaup suurte poiste mängudes."

Järmisena toon kommentaari ühele blogi artiklile, mis kirjutati juba mõned kuud tagasi:
  
"Riiki õõnestatakse seespoolt ja seda tehakse järjekindlalt. Olen veendunud, et peale piirilepingu kinnitamist (veel sellel aastal) ja igasugusest Tartu rahust lahtiütlemist tulevad järgmised asjad:
    - Null variant kõigile, kes tahab või ei saab Eesti kodanikuks. Olenemata tema enda sünnimaast ja varasemast kodakondsusest.
    - Riikliku armee ja kaitseliidu laialisaatmine, kokkuhoiu ja sisejulgeoleku stabiilsuse egiidi alla. Lubada vaid väike osa jõustruktuure, et hoida korda. Sisuliselt on see riigi desarmeerimine.
    - Lubada ÜRO kontrolli all olevaid võõrvägesid meie riigi pinnale!
    - Vana põhiseadus kehtetuks tunnistada, ettekäändel, et see on mineviku igand. Asemele tuleb sotsialismi sõbralikum põhiseadus.
  
Kõik see leiab aset juba hiljemalt 2016.a. Tegu pole aprilli naljaga vaid kindlast allikast pärit informatsiooniga. Siin kohal rõhutan seda, mida kuulus vabadusvõitleja Bill Cooper ütles: "Meie desarmeerume, nemad mitte. Meie anname oma õigused ära, nemad mitte!"

Lisan veel, et mõlemad sahistajate nimed on mulle teada.

Pilt: Jutlustaja, Viiralt 1933

3 kommentaari:

Kaspar Rammo 7. juuli 2013, kell 11:21  

- Riikliku armee ja kaitseliidu laialisaatmine, kokkuhoiu ja sisejulgeoleku stabiilsuse egiidi alla. Lubada vaid väike osa jõustruktuure,et hoida korda. Sisuliselt on see riigi desarmeerimine.

Pole loogiline:
- sõjaväge ei saa nad likvideerida, sest vaja on "missisoonidel" osaleda, aga juba praegu on värbamisega väga suuri raskusi, kui ajateenistus kaob, siis läheb värbamisega veel raskemaks. Samuti kannataks oluliselt sisejulgeolek, kaitsevägi on siiani olulises osas teinud päästeameti tööd ja kõvasti Tallinna kiirabi toetenud.
- kaitseliitu ei saa likvideerida, sest politsei ei saa hakkama ilma...

Kuidagi peab need funktsioonud täitma, mis sõjaväe ja kaitseliidu likvideerimisel katteta jäävad, aga selleks pole võimekusi, ega tahet.
Samas, kui ikka likvideerivad, siis on see tegelikult hea - ENSV vältimatu lõpp saabub oluliselt varem...

Matti Ilves 7. juuli 2013, kell 12:22  

Kaspar, ei vaidle. Need on minuni jõudnud sahinad ja tõin need nii ka ära.

Anonüümne 8. juuli 2013, kell 01:45  

http://via-midgard.info/news/analitika/yetnichnost-i-nacionalnost-russkie-protiv-rossiyan.htm multukulti ja mr.putler



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP