RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 5. juuli 2013

VEIKO RÄMMEL: HÜVASTI MÕISTUS, ELAGU SALLIVUS

Selline nagu allpool olevas artiklis kirjeldatu on siis see kuulus "demokraatia". Kas enam debiilsemaks on võimalik minna tahaksin ma teada? Absoluutset võrdsust ei ole ega tule ja patt jääb patuks hoolimata sellest, kas riik keelab sellest rääkimise või mitte ja kas karistusaparaat asub või ei asu rääkijaid ahistama. Antud juhtum nagu ka analoogsed, näitab, kuidas õhtumaad on minetanud mõistuse!
Veiko Rämmel
Meie Kirik

"Meil ei ole ei õpetuse ega usutalituste osas heaks kiidetud mitte ühtki asja, mis oleks vastuolus pühakirja või katoolse kristliku kirikuga."
(Augsburgi Usutunnistus)

Autor: uudistetoimetus   
neljapäev, 04 juuli 2013
Londonis arreteeriti esmaspäeval tänav­a­jutlustaja, USA-st pärit endine politseinik Tony Miano, kes jutlustas Piiblit tsiteerides, et seksuaalne kõlvatus, sealhulgas homo­seksuaalsed suhted, on patt ning et igaühel tuleb Jumala ees oma tegudest aru anda.
Miano peale esitas kaebuse üks naine, kellele tundus, et mehe jutlus on „homofoobne“. Miano peeti kinni avaliku korra seaduse alusel, mis keelab isikute solvamise sõnade või tegudega. Jaos­konnas sunniti Mianot andma sõrme­jälgi ja DNA-proovi ning nõuti selgitusi selle kohta, mida ta peab patuks.
Tony Miano vabastati kesköö paiku pärast seitsme­tunnist kinni­pidamist ilma süüdistust esitamata.
Loe edasi siit.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP