RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. november 2011

VABAMÕTLEJA: David Icke räägib sionismist ja Rothschildidest

Järgnev videolõik pärineb Red Ice Creations-i 2009. aasta intervjuust, täisnimega "David Icke - Origins and Symbolism of the EU".
Otsene tõlge:

Nad on kõik omavahel ühendatud ja seda Rothschildide kaudu. Kui inimesed ainult tõmbaksid korra hinge ja vaataksid toimuvat, küsiksid nad tõsiseid küsimusi:

Miks sellel killukesel maatükil (nimega Iisrael) – ja ma olen seal ringi sõitnud, sellele saab põhimõtteliselt päevaga ringi peale sõita – on nii palju võimu?

Miks ta saab USA-lt nii palju abi, kui tegemist on ühe maailma suurima SKT elaniku kohta riigiga? Miks on tal peale Ameerika kõige rohkem F-16 hävitajaid? Kuidas saab tal olla vägagi arvestatav tuumarelvade arsenal ja samas keelduda alla kirjutamast tuumarelvade levimise-vastasele lepingule? Lisaks sõlmida hingematva lepingu Ameerika ja teiste riikidega – see kinnitati Barack Obama poolt viimastel kuudel – mille kohaselt ei pärita aru, kas neil on tuumarelvi või mitte. Seega Iisrael ei pea ütlema, kas neil on tuumarelvi või mitte. See on ametlik leping!

Kuidas on võimalik, et kui nad pommitavad ühte kõige rahvarohkemat piirkonda maailmas ja õhutavad hirmsal määral veretööd, ei ütle rahvusvaheline üldsus – peale ühe või kahe inimese – midagi?

Lihtne – Rothschildide perekond kontrollib Iisraeli; see lõi Iisraeli. Ja rohkemgi veel, see lõi poliitilise filosoofia nimega sionism. See mida nad on hiilgavalt teinud, on – kuigi hetkel see laguneb – , et nad on võrdsustanud juudid rassiga. Selle tuumik on salaselts, mis on ühenduses teiste salaseltsidega. Seega, kui sa astud vastu sionismile; selle õudustele, kohustustele, silmakirjalikkusele ja veresaunale sildistatakse sind rassistiks.

Mida teile ei räägita, on et märkimisväärne osa juutidest on sionismi olemusest hämmingus. Nad on isegi selle vastu avalikult protestinud. Iisraelis leidub ka fantastilisi noori inimesi, kes keelduvad Iisraeli sõjaväes teenimast ja lõpetavad seetõttu vanglaski. Tegemist on uskumatult tugevate väärtushinnangutega inimestega.

Minu tõstatatud küsimusele saab vastata väga lihtsalt – Rothschildide dünastia kontrollib Ameerika poliitikat. Nad kontrollivad neokonservatiive, Bush’i. Nad kontrollivad – nagu mina neid kutsun – petu-demokraate (ingl.k. demo-cons), kelle hulka kuulub Obama. Valges Majas on nn. armee ülemjuhataja - Rahm Emanuel, kes on otsene Obama niiditõmbaja. Tema isa teenis Iisraeli sionistlikus terrorirühmituses nimega Irgun, mis koos teiste samalaadsete gruppidega „tekitas“ pommitamisega Iisraeli ja sundis sellega 750 000. kuni 800 000. palestiinlasel lahkuma oma kodumaalt peale 1948. aastat.

Sealt-tulenevalt põhjus, miks Iisrael on suurim Ameerika majandusliku- ja sõjaväelise abi saaja, on et see käsi (vabamõtleja – näitab paremale käele) nimega Rothschildide dünastia, võtab raha USA-lt ja ulatab selle siia kätte (vabamõtleja – näitab vasemale käele) nimega Iisraeli Rothschildide esindaja ja ütleb: „Tänan väga!“.

Põhjus, miks ei ole tõstatatud mingit küsimust Iisraeli tuumavõimekusest ja selles kuidas nad aeg-ajalt pääsevad puhtalt sõna otseses mõttes massimõrvaga, peitub selles, et Rothschildid kontrollivad Euroopa Liidu riike, seega kogu EL-i. Tähendab – Tony Blair on „jah, härra - Ei, härra – kolm kotti on täis, härra – kui kõrgele Te tahate, et ma hüppaksin, härra“ Rothschildide variisik. Kelle nad panid rahuläbirääkijaks Iisraeli peale seda, kui ta lahkus Suurbritannia valitsusest – Tony kuramuse Blair’i! „Mida ma peaksin ütlema, hr. Rothschild? Tänan väga, tänan… tänan.“ Ongi kõik. Kui kahte erinevat agentuuri juhib üks ja sama jõud, siis loomulikult on nad koordineeritud. Seetõttu pääsebki Iisrael kõige sellega, millega ta hakkama saab.

Ja kui inimesed arvavad, et see on anti-semiitlik – tegelikult anti-semiitlik tähendab anti-araabialast – siis nad peavad selle pistma kuskile, kus päike ei paista, sest mina selle koha pealt vait ei jää, kuna see on maailma sündmustest ja Euroopa Liidust arusaamiseks fundamentaalne info.

Juute on armutult kasutatud Rothschildide dünastia, nende vari-salaseltside, satanistlike salaseltside (tuntud nime all sionism), kattena, mille taha varjuda. Need on Rothschildide organisatsoonid nagu B’nai Brith, Lepingupojad (ingl.k. Sons of the Covenant), kes lõid organisatsiooni nimega Anti- Difamatsiooni Liiga, kes ise irooniliselt laimab kõiki, kes ei ole kaasa aidanud „vihkamis-seaduste“ loomisele, mis ei laseks sul neid paljastada. Nad on kirjutanud isegi kuramuse Põhja-Ameerika (ka Kanada) seadusandluse!

Seega, need „vihkamis-seadused“, mis keelavad sul öelda seda teist, kuna need on halvustava alatooniga, ei ole loodud, et kaitsta geide õiguseid – igaüks otsustagu ise oma orientatsioon, mind üldse ei kõiguta – need ei ole loodud, et kaitsta juutide või vähemuste õiguseid. Need on loodud, et peatata seaduspärane uurimustöö Rothschildide ja nende võrgustiku üle. Selleks on need loodud.

Rothschildid on ämblikuvõrgu keskmes. Nad tuleb paljastada, sest kui see juhtub ja nad lahkuvad – selle all mõtlen, et nad ei ole enam võimu keskmes – siis peaksid nad minema vangi kõige selle eest, mida nad teinud on. Kui aus olla, peaksid nad taassündima sadu kordi, et istuda ära kogu neile määratud vanglakaristus.

Ja meie oleme neid ignoreerinud. Või me ei ole neid ignoreerinud, õigemini on inimesed ignoreerinud oma võimu piisavalt kaua, sest nad on seda hiilgavalt kalevi all hoidnud osanud. Nende peale peab paistma valgus, sest kui nad lahkuvad võimult – üks kõik siis kuidas –, langeb kogu kaartimaja.

Tänan väga!
Allikas: http://www.vabamotleja.info/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP