RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. märts 2012

Gaddafi antud 50 miljonit eurot aitasid Sarkozy võimule

postitas mauri reeturi-palk-on-surm osak. 22:47 12. märts, 2012
poliitika Pariisis avalikustatud dokumendid näitavad, et 2005 aasta 6. oktoobril külastas tollane ambitsioonikas siseminister Nicolas Sarkozy Liibüat, kus väidetavalt tegeles oma presidendikampaaniale sponsorite otsimisega. Uuriva väljaande Mediapart käsutuses on dokumendid, mis näitavad, et rahastamise probleemidele leiti "täielik lahendus" ning kolonel Muammar Gaddafi antud 50 miljonit eurot liigutati läbi Panama ja Šveitsi pankade.
Varem on Sarkozy rahastamist kinnitanud Seif al-Islam Gaddafi, kes ütles ilma summat mainimata, et tema isa rahastas Prantsuse presidendikandidaati: "Sarkozy peab kõitepealt andma tagasi raha, mis ta Liibüalt sai, et oma valimiskampaaniat rahastada. Meie andsime selle. Meil on kõik detailid ning oleme valmis need avaldama".
Kulme pani kergitama juba see, et Gaddafi käis Prantsusmaal riigivisiidil 2007. aasta lõpus. Tema tuntud telk püstitati Elysee palee kõrvale. See kõik ei takistanud aga Prantsusmaal esimesena Liibüat pommitamast. Pikemalt ja koos armsate piltidega loe Daily Mail digiveergudelt.
Allikas: http://minut.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP