RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. märts 2012

VEIKO RÄMMEL: MILLEST KÕNELEB ÜLERIIGILINE STREIGILAINE?


Narvast alguse saanud üleriigiline streigilaine kõneleb vaid ühest! Tegemist ei ole pelgalt palgatõusu nõudega vaid protestitakse valitsuse hoolimatu - monetaristliku poliitika vastu. Seda hoolimata asjaolust, et valitsus püüab kõigiti väita nagu oleks tegu vaid õpetajate jt. palgatõusu nõudega. Ei, tegemist on nn demokraatia kriisiga, Eestis vähemalt!

Miks ma nii julgelt seda väidan? Kuni tänaseni ei ole valitsejad näidanud empaatiat ega hoolivust streikijatest (protestijatest) arusaamisel. Jutt, et raha ei ole ega ei tule ei kannata kriitikat. Meie RK saadikute ja valitsusliikmete ning tippametnike palgad kuuluvad EL-i tippu, samal ajal on haridus- ja sotsiaalsfäär alarahastatud. Millest räägime? Samal ajal tuleb valitsus välja pseudoprobleemidega, et aga tähelepanu valupunktidelt kõrvale juhtida. VKÜ tegi selle kohta ka eraldi pressiteate, mida kõik nn suure meedia kanalid on seni ignoreerinud!

Ma olen täiesti nõus, Ene Rämmeldiga, protestida tuleb seni, kuni valitsus pöördub näoga rahva ja riigi poole.

Oluline on teada - praegune Riigikogu ja järelikult ka valitsus ei ole legitiimne (õiguspärane). Põhjuseid saate lugeda SIIT. Juhtumil, kus võimurid ei ole rahva poolt otse valitud, vaid kavalate seaduste abil oma kohtadele manipuleeritud ei saagi loota õigeid ja rahva ning riigi huvides tehtavaid otsuseid.

Kutsun üles nõudma ansipvalitsuse kohest lahkumist, ajutise pragmaatikute valitsuse ametisse määramist, Riigikogu laialiminekut ja erakorralisi valimisi järgides otsevalimise põhimõtteid (majoritaarne süsteem). Koheselt lõpetama ka erakondade rahastamise riigieelarvest, las rahastavad ennast ise - liikmemaksudest näiteks. Kui nad seda ei suuda, siis ei ole neil ka eluõigust (õigustust olemasoluks)! Vaid sellel teel on meil mingigi võimalus päästa elu Maarjamaal.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP