RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. veebruar 2013

8 põhjust, miks gripivaktsiin on ohtlikum kui gripp

späev, 25. veebruar 2013  kell 10:02   flu shot fe4ee3d14c3fdc72 300x228 8 põhjust, miks gripivaktsiin on ohtlikum kui gripp
Paljud meditsiinieksperdid on jõudnud lõpuks seisukohale, et olulisem on kaitsta ennast ja oma peret mitte niivõrd gripi enda kui gripivaktsiini eest. Toome erinevatele allikatele viidates ära kümme põhjust, miks gripivaktsiin võib olla ohtlikum kui gripp.

1. Pole mingeid veenvaid tõendeid selle kohta, et väikelapsele oleks gripivaktsiinist üldse kasu. On tehtud 51 uuringut, milles osales kokku 260 000 last vanuses 6–23 kuud ja ei leitud mitte ühtegi tõendit selle kohta, et gripivaktsiin oleks tõhusam kui platseebo. Samuti kaitseb vaktsiin ainult kindlate viirusetüvede vastu, mis tähendab seda, et puutudes kokku teistsuguse viirusetüvega, nakatutakse ikkagi grippi. Allikas.

2. Meditsiiniajakirjades avaldatud tuhanded artiklid paljastavad, et vaktsiinide süstimine võib tegelikult põhjustada tõsiseid terviseprobleeme, sealhulgas kahjulikke immunoloogilisi reaktsioone ja hulgaliselt teisi nakkusi. See suurendab veelgi organismi vastuvõtlikkust haigustele, mille eest vaktsiin sind kaitsma peaks.

3. Kas oled tähele pannud, et vaktsineeritud lapsel on tekkinud mõne päeva või nädala pärast nohu, kopsupõletik, kõrvapõletik või bronhiit? Põhjuseks on vaktsiiniga organismi viidud nõrgestatud viirusetüvi koos vaktsiinide abiainete põhjustatud immuunsüsteemi allasurumisega. Keha loomulik kaitse haiguste vastu väheneb. Gripivaktsiin ei muuda tegelikult haiguste vastu immuunseks, vaid hoopis tundlikumaks.

Kuidas mõjub gripivaktsiin eakatele inimestele?
4. On väidetud, et gripivaktsiin põhjustab Alzheimeri tõbe. Üks asjakohane uurimus kinnitab, et inimestel, kes said gripivaktsiini igal aastal 3–5 aastat järjest, oli kümme korda suurem tõenäosus haigestuda Alzheimeri tõppe kui inimestel, keda polnud vaktsineeritud. Vananedes immuunsüsteem nõrgeneb ja organismi võime tõrjuda viirushaigusi väheneb. Seega võib gripivaktsiini kasutamine vanuritel kaasa tuua ohtlikke tagajärgi. Allikas.

Kas me võime usaldada institutsioone, kes reklaamivad gripivaktsiinide ulatuslikku kasutamist?
5. USA-s määrab vaktsiinikontrolli keskus (The Center for Disease Control) ametisse 15-liikmelise komitee, kes kujundab immuniseerimise tavasid (Advisory Committee on Immunization Practices – ACIP). See komitee otsustab, keda tuleb igal aastal vaktsineerida. Ent enamikul sellistel keskustel on mängus oma rahalised huvid. Nii et otsuste taga on raha ja vaktsineerimiskavad ei tarvitse hoolida inimeste tervisest ja heaolust. Vaktsineerimise propageerijad teenivad kampaaniatega miljardeid dollareid. Juba see fakt iseenesest tekitab kahtluse, kui tõhusad gripivaktsiinid ikkagi on.

6. Uurimused näitavad, et gripivaktsiinide ning viirusevastate ravimite nagu Tamiflu ja Relenza ülekasutamine võivad põhjustada gripiviiruste muundumist ravimiresistentseteks ning palju ohtlikemaks viirusteks. Allikas 1. Allikas 2.

7. Vaktsiinide koostisesse kuuluvad ained võivad põhjustada raskeid närvisüsteemi häireid. Pärast 1976. aasta seagripi puhangut tuvastati paljudel vaktsineeritutel püsiv närvisüsteemi kahjustus. Gripivaktsiinid võivad sisaldada kahjulikke aineid, sealhulgas detergente, elavhõbedat, formaldehüüdi ja elava gripiviiruse tüvesid. Kas sa tõesti tahad neid ained oma kehasse?

8. Uuel gripihooajal ilmuvate gripiviiruste tüvede ette ennustamine ei erine kuigipalju äraarvamismängust. Seda on näidanud ka vaktsineerimine viimastel aastatel esinenud H1N1 tüve vastu. Mitme erineva viirusetüve vastu vaktsineerimine on osutunud pigem ohtlikuks, sest sellega viiakse kehasse erinevaid nõrgestatud viirusetüvesid, mida selles elukeskkonnas ei pruugi esineda, ja ohtlikke lisaaineid.

Gripivaktsiinid on osutunud arvatust ohtlikumaks ning on kindlam jääda lootma looduslikele gripi ennetamise ja ravi meetoditele, kui lasta ennast vaktsineerida.

Originaalartikkel: RiseEarth
Veel allikaid: Article City, Vaccination Liberation – Information, Infowars, VaccineInfo.net, Health Scents

Toimetas Õnne Puhk

Allikas: http://www.telegram.ee/ 
__________________
Lugege lisaks veel SIIT. 
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP