RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. veebruar 2013

VEIKO RÄMMEL: MA EI USALDA IRL-I KLOONI, VABA ISAMAALIST KODANIKKU

Kohe põhjendan, VIK on oma vormilt ja sisult IRL-i kloon, tegu on isikutega (asutajad), keda Respulica tõrjus parteisiseses võimuvõitluses. Tänaseks on üks intellientsematest ja ausamatest sellest seltskonnast tegevpoliitikast lahkunud, pean silmas Tõnis Lukast. Allesjäänud tegelevad edasi rahva lollitamisega ja ma ei usu, et neil õnnestub usaldust enda vastu taastada. Näiteks vana tuttav Andres Herkel on kahe peremehe koer, kuuludes nii VIK-i kui ka IRL-i ridadesse. Tõsi on, et kuna meie valimised keskenduvad rahale, siis on VIK-il lihtsam, omad mehed pumba juures.
Imre Mürgi jutt, et nad soovivad taastada riigi ja rahva usalduse elik usalduse riigi ja rahva vahel on samuti naljakas. Usaldus riigi, kui sellise vastu ei ole ju kuhugi kadunud? Pigem on jutt usalduse puudumisest tänaste valitsejate ja rahva vahel, see on aga hoopis teine asi.
Kui vaadelda Imre Mürgi juttu, siis mis selgub? VIK soovib teha ühiskonnas vaid kosmeetilisi muudatusi, mitte muuta tänast süsteemi tervikuna. Ometi peaks olema igale vähegi poliitikast huvituvale ja oma rahvast  ning riigist hoolivale kodanikule selge, et tänane süsteem on aluspõhjani mäda. Kosmeetilised muudatused enam ei päästa nagu näitab rahva leige osavõtt president Ilvese algatatud Rahvakogu "projektist".
Me vajame kardinaalset muutust, me vajame OTSEVALIMISTE seadustamist. Ainult see saab Eestit veel päästa.
Ka Vabade Kodanike Ühendus MTÜ kavatseb Tartus välja tulla valimisliiduna. Siinkohal on kohane mainida, et VIK kaaperdas ka meie nime osaliselt, sest VKÜ oli ammu enne olemas ja tegutses. Tuleb arvata, et originaalsust ei ole ka sellel IRL-i kloonil ollagi.
Rahvas, ärge laske ennast järjekordselt kartellikatel lollitada. Kui üldse kedagi olemasolevatest erakondadest eelistada, siis vaid EKRE-t, milline ei kuulu poliitkartelli ridadesse ja on varjamatult Eesti meelne.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP