RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. veebruar 2013

Euroopa poliitikud valitsevad pooltõdede e. poolvalede abil

v1.5
Värsked uudised teatavad, et Prantsuse sotsialistid räägivad kõikide Euroopa rahvaste nimel ja kiidavad II maailmasõja algatajat venemaad.

Üks Prantsusmaa sotsialistliku partei asutajatest ning tänase sotsialistliku valitsuse välisministeeriumi ametnik Jean-Pierre Chevènement, kes ühtlasi vastutab Prantsusemaa ja venemaa majanduskoostöö eest kinnitas eile, et Euroopa võlgneb oma vabaduse ja Teise maailmasõja lõppedes natsivõimu alt vabastamise Nõukogude Liidu Punaarmeele.

«Tähistasime äsja Natsi-Saksamaa vägede Stalingradi all kapituleerumise 70. aastapäeva, tuleb tunnistada, et Euroopa võlgneb oma vabaduse Nõukogude sõduritele,» lausus välisministeeriumi majanduskoostöö eest Venemaaga vastutav Chevènement kohtumisel Vene riigiduuma spiikri Sergei Narõškiniga.

Prantsusmaal töövisiidil viibiv Narõškin lisas, et Chevènement hindas väga täpselt Nõukogude Liidu ja selle Punaarmee rolli võidus natside üle.

Niisiis kinnitas taas üks sots ning Euroopat juhtiva poliitilise masinavärgi mutrike, et venemaa on Euroopa vabastaja. Tegemist on klassikalise pooltõega, milline on valitud Euroopa Liidu valitsevaks ajalooliseks doktriiniks. Vastupidine seisukoht on poliitiliselt ebakorrektne ja avalikus poliitilises suhtluses keelatud.

Tegelik tõde on vääramatu ja kaetud faktilise materjaliga, kuid Euroopas võimutsevad vasakpoolitsevad poliitikud on omaks võtnud stalinistliku venemaa poolt maailmale söödetud doktriini, mis seisneb lühidalt alljärgnevas.

Sisuliselt põhjendamatud asjaolud

1. Sotsialistid ja sotsialistid on erinevad. Sealhulgas natsionaalsotsialistid on parempoolsed ja tavalised sotsialistid ning neist edasiarenenud kommunistid on vasakpoolsed.
2. II Maailmasõja ainualgataja oli Saksamaa.
3. Venemaa (toona Nõukogude Liidu nime kandnud tänapäeval eksisteeriv riik) vabastas natsionaalsotsialistliku Saksamaa võimusest Euroopa.

Tegelikud asjaolud

1. Sotsialistid ja sotsialistid on erinevad. Peamine erinevus on selles, et natsionaalsotsialistide võitlusteravik oli suunatud rassivaenlase vastu, klassikaliste e. marksistlike sotsialistide mõõk aga klassivaenlase vastu. Mõlemad valikud olid ja on ebainimlikud, põhjendamatud ja perspektiivitud. Mõlemad kasutasid vaenlase vastu ühesuguselt räigeid meetodid ning sotsialistlik venemaa ja natsionaalsotsialistlik saksamaa tegid selles osas ka koostööd.

2. Teise maailmasõja algatajaks oli koos Saksamaaga ka venemaa. Koos Saksamaaga tungiti kallale Poolale 1939. aastal ning jagati see riik. Koos jätkati Euroopa anastamist (venemaa anastas kokkuleppel saksamaaga terve rea Euroopa riike, sealhulgas Balti riigid ning tungis kallale Soomele) kuni omavahelise sõjalise konfliktini II Maailmasõja kestel (nn saksa-vene sõda, mida venemaal kutsutakse suureks isamaasõjaks).

3. Venemaa aitas Saksamaa vastasrinde koosseisus Euroopa riikides purustada natsionaalsotsialistliku Saksamaa sõjajõud, mängides siinjuures olulist rolli. Samas oli venemaa poliitilise juhtkonna otsus, mis kooskõlastati USA ja Briti juhtkonna poolt (formaalselt 1943 Teheranis), et terve rida Euroopa riike jäetakse venemaa meelevalda e. sisuliselt piiramatuks ajaks venemaa okupatsiooni alla. Eesti sealhulgas.

Seega oleks tõde Jean-Pierre Chevènement'i sõnades siis, kui ta oleks öelnud: «Tähistasime äsja Natsi-Saksamaa vägede Stalingradi all kapituleerumise 70. aastapäeva, tuleb tunnistada, et venemaa osales natsionaalsotsialistliku Saksamaa purustamises, mis võimaldas mitmel Euroopa riigil taas saavutada sõltumatus,» ... või midagi sellesarnast.
Paraku poleks selline määratlus poliitkorrektne.

Kokkuvõttes on tegemist Euroopa häbiga ning kuni valitsevad sotsid, pole aususe ja tõe võidulepääsu loota.

Anar Rand
BHR


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP