RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. veebruar 2013

MATTI ILVES: IRAANIS TOODETUD HÄVITUSLENNUK QAHER-313

Iraani kaitseministeerium teatas uue hävituslennuki koodnimega Qaher-313 (Conqueror-313) tootmise alustamisest, lennuki juures on kasutatud moodsat  stealth tehnoloogiat mis muudab selle radaritele nähtamatuks. See on ka esimene täielikult Iraanis konstrueeritud ja valmistatud hävitaja. Iraanis on tootmises ka Saeqeh võitlejad-pommitajaid, mille esimest eskadrilli esitleti setembris 2010.
Viimastel aastatel on Iraan teinud suuri edusamme kodumaise relvastuse ja mitmesuguste kaitsesüsteemide tootmises ning arendamisel.

VIDEO LENNUKIST:



Näiteks Iraani laevastik on relvastatud "Škval" tüüpi veealuste ülikiirete rakettidega, mille tippkiiruseks on pakutud 360–500 kilomeetrit tunnis(!), sellist relva ei ole isegi USA-l. See tehnoloogia on ilmselt, oletan, saadud venelastelt. Rääkimata tehiskaaslase saatmisest orbiidile, mis näitab ballistisliste rakettide olemasolu.
Teheran on korduvalt kinnitanud, eriti naabritele, et tema sõjaline jõud ei kujuta endast ohtu teistele riikidele, märkides, et tema kaitsedoktriin põhineb üksnes heidutusel.
Kuigi Iraan kinnitab, et tema tuumaprogramm on rahumeelne, oletab Lääs, et seal töötatakse siiski tuumarelva kallal. Samas on ka arvamusi, et tuumarelvadega Iisreal on maailmale kordades ohtlikun kui Iraan, SIIN. Hiljuti avaldas USA ja maailma kõige mõjukam majandusajakiri "Forbes" huvitava artikli California Ülikooli rahvusvaheliste suhete uurija Kenneth Waltz´i sulest, SIIN. Seal väljendati üllatavat arvamust, et Iraani tuumarelvaga oleks Lähis-Ida märksa ohutum paik. See tasakaalustaks Iisreali tuumarelvad regioonis ja hoiaks ära rünnakuplaanid Iraani vastu, sisuliselt hoiaks ära sõja.

Iraan on iseseisev ja sõltumatu, suure ajalooga väärikas riik, kes ei allu USA, Iisraeli ja sionistide plaanidele, ega ka globalistide püüdlustele kehtestada Uus Maailmakord (NWO). Seepärast lääneriikide ajakirjandus teebki temast koletise ja peetakse tõsiseid plaane Iraani sõjaliseks ründamiseks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP