RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. veebruar 2013

Nada, Fedja: Väikesed poisid-tüdrukud pannakse sallivuse nimel ropendama

LSN, Queerty - 08.02.2013
Ostke endale ja oma lähedastele kampaaniakehakate, tõeline homoürp, mis suisa pakatab võrdsusest, millest õhkub kõige tummisemat tolerantsi ja mille reklaamis pannakse väikesed tüdrukud ja varajases teismeeas poisid ühes praktiseerivate homoseksuaalidega avalikult ropendama!

T-ehk tolerantssärkide müügiagentuur FCKH8 (fuck hate) sattus marru Tennessee osariigi seaduseelnõust, milles oleks algkooli õpetajatel ära keelatud gay-sõna kasutamine tundides. Isegi kui mitte nõustuda antud seaduseelnõu mõistuspärasusega, peab tunnistama, et pikema kõrre tõmbas siiski homolobi:
Siinkohal on sobiv tsiteerida homoaktiviste endid, kes küllaltki avalikult paljastavad homoliikumise tegelikud eesmärgid. Daniel Villarreal on oma kommentaaris sõidelnud kaasaktiviste, kes püüavad eitada, et homoideoloogia abil üritatakse juba varajases lapsepõlves kujundada tulevaste põlvkondade hoiakuid ja moraalseid tõekspidamisi: “Me ju tahame, et õpetajad õpetaksid tulevasi põlvi queer-seksuaalsust heaks kiitma. Tõtt-öelda sõltub sellest kogu meie ettevõtmise tulevik,” kirjutab Villareal ja lisab: „Miks keegi läheks täisvarustuses lahingusse õpetajate queer-sõna karistamise vastu, kui ta just nimelt ei soovi, et õpetajad seda kasutaksid ja propageeriksid?“.

Kelle närvikava kannatab homolobi vankri ette rakendatud alaealiste lapsukeste f-pomme, saab järgnevas kindlasti kinnitust hr Villarreali sõnadele:
Vahendas Markus Järvi

Allikad: LifeSiteNews 18.05.2011, Queerty


Allikas: http://www.decivitate.ee/?go=index 
_____________________
Lugege lisaks siit: SIIT. 
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP