RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. veebruar 2013

VEIKO RÄMMEL: PALJU ON EELK VAIMULIKE RIDADES VEEL VABAMÜÜRLASI?

Millised on Itaalia katoliiklaste suhted vabamüürlastega mind isiklikult ei huvita. Samal ajal tekitas Tallinna praosti tunnistus, et ta on 30 kraadi vabamüürlane vastikuid tundeid. Usuteaduste Instituudi rektor Ove Sander kasutab kaaskristlaste kohta nimetust vend, mina Jaan Tammsalu kohta seda nimetust enam tarvitada ei saa. Dekaloogis on öeldud: "Mina olen Jehoova Sinu Jumal ja Sul ei tohi olla teisi Jumalaid minu kõrval." (tsitaat mälu järgi). Ka usutunnistus algab väitega, et mina usun üht Püha kristlikku Kirikut. Kuidas mahub siia kõrvale vabamüürlus, kui teine organisatsioon ja nende jumal, millest avalikkus midagi ei tea, kuna ta on nii salajane. Asja salajas pidamisel on tavaliselt lihtne põhjus - ju siis on mida varjata, on asju, mis päevavalgust ei kannata! Ärge unustage Kirik ja ristiusk on avalik, nagu ka liturgia. Millega ma ei taha öelda, et Kirik ei ole minevikus vigu teinud. Paraku on ülisalajane vabamüürlus üle kere üks suur viga minu arvates.
Muidugi on hea, et Tammsalu oma kuuluvuse sellesse oranisatisatsooni avalikustas, seni teadsime vaid ühte kõrget EELK funktsionääri Mati Maanast (EELK majandusasessor), kui veendunud vabamüürlast. Kuid tema on Tammsalust ausam, sest ei ole oma kuuluvust ka kunagi varjanud. Kuna me teame, et paljud Skandinaavia kõrged vaimulikud on vabamüürlased, siis tekib küsimus, palju meil neid veel on? Kas EELK on lõpuni korrupeerunud? Kahtluste hajutamiseks oleks tore, kui nad oma kuuluvuse avalikustaksid nagu mehed muiste.
Tammsalu selgitus, et tegu sama Jumalaga ja usuga ei veena ilmselt kedagi.

6 kommentaari:

Anonüümne 17. veebruar 2013, kell 08:35  

Pärast Tallinna Jaani kiriku renoveerimist on seal üleval ristil must Jeesus ehk Anti-Kristus:
http://corelli.ee/extensions/webgate_media/media/2011-corelli-music--j--ululugu-poistekooridega--tallinn-1.-foto-aive-sarapuu-6626.jpg

Tervitades
Mihkel

Matti Ilves 18. veebruar 2013, kell 15:49  

Veiko Rämmel vastas:"Ma ei üritaks seda selles võtmes tõlgendada, kuigi ega ei saa välistada. Samal ajal kasutavad ka näiteks katoliiklased samasuguseid krutsifikse."

Anonüümne 18. veebruar 2013, kell 16:14  

Palju olulisem sündmus toimus hiljuti, kui praegune paavst Benedictus XVI astus tagasi. Ning tema asemele astub paavst,keda ettekuulutustes kirjeldatakse nimega Petrus Romanus. Kelle valitsemise ajal seitsme mäe linn hävitatakse.
Soovitan tutvuda raamatuga: Tom Horn. Petrus Romanus The last pope is here.( osaliselt ka internetis olemas)
Tundub,et saabumas on huvitavad ajad kõigi jaoks, ka neile,kes pole usklikud.

Hiljutine õnnetus Estonia kaevanduses on ka märk, saabuvastest hädade jadast selle riigi kaela.

Tom Horn räägib Petrus Romanusest:
https://www.youtube.com/watch?v=x-boLEaWWWk

Anonüümne 18. veebruar 2013, kell 16:30  

Parandus eelmisele lingile. Räägib Steve Quale, mitte Tom Horn.
Mõlemad mehed teevad koos raadiosateid samadel teemadel ja selletõttu võib kergelt segadusse sattuda.

Anonüümne 19. veebruar 2013, kell 18:59  

"Pärast Tallinna Jaani kiriku renoveerimist on seal üleval ristil must Jeesus ehk Anti-Kristus".
Eksid, see oli juba ammu. Toomas Pauli ajal millalgi see gooti krutsifiks sinna sai, mis kunagi oli Nigulistes.

Anonüümne 20. veebruar 2013, kell 20:32  

Oi kui tore lähme jälle jõuludel laulame "neegrist jeesusristi all" - selline see värk siin on. Brutaalne poliitiline korrektsus.

Huvitavad ajad ammu käivad. Emigreerimine - ehk süsteemi puhastus. Mida vähem ilma mõtlemiseta tegelasi, seda suurem võimalus tõsieestlastel süsteem endale haarata.


Metsamati



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP