RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. veebruar 2013

Kummaline üleskutse - loome uutmoodi ühiskonna.

Äsja tähistati pidulikkusega Eesti Wabariigi 95 sünniaastapäeva.

Tähistati selle riigi aastapäeva, kelle loomulik ja vaba areng oli pea viiekümneks aastaks peatunud. Seda aastapäeva tähistas selle maa rahvas, kes kandis erakordseid ohvreid seetõttu, et üks idariik oma populismist pakatava vaimsuse ning "progressiivsete" uute väärtustega otsustas siinse inimese (ja mitte ainult ...) ümber kasvatada ning luua siia (ja mitte ainult ...) uue ning õiglase sotsiaalse süsteemi - sotsialistliku ühiskonna.

Selle suues ühiskonnas pidid kasvama uued inimesed - rikkumata kapitalismi räpasusest ja ebainimlikkusest, ahnusest ja omakasupüüdlikkusest. Kõik see pidi toimuma rahva hüvanguks ja kommunistliku partei juhtimisel. Me mäletame seda ilu (tilu-lilu).

Paarkümmend aastat tagasi tõmbas meie rahvas sellele väärarengule pidurid peale, sest väsis aastakümnete pikkusest kannatusest, jaburast utoopiast ning ebaõiglastest ohvritest. Rahvas mõistis, et on olemas loomulikud arengud, püsivad väärtused millest ka kinni haarati - oma riik, oma rahvas, oma kultuur.

Seda hämmastavam on, et see "uue inimese ja ühiskonna ehitamise aeg" tahab tagasi pöörduda.

Tea, kas on nüüd tegemist naljaga? Kui siis rumala naljaga. Või ehk küünilisuse ehk teadmatuse ning kogenematusega? Võib-olla aga kõikide eelnimetatud argumentidega korraga? Sest taas heietatakse üha enam vajadusest "ebaõigluse vastu võidelda" kasutades siinjuures võitlusvahenditena asümeetrilisi surveabinõusid, riigi sundi ja seaduse väänamist.

Üha ägedamalt purjetatakse populismi lainetel, levitades sotsiaalset utopismi, milline oma näotut nägu on inimkonnale korduvalt näidanud.

Populismi, pettuse ja pimesi uskujate massi läbi saab see endale jõu, kui need ideed suudavad enda ümber koondada piisavalt suure kriitilise massi järgijaid.

Täna teatab üks "analüütik", et integratsioon peaks olema uutmoodi ühiskonna loomine.

No nii - hakkame taas looma uutmoodi ühiskonda. Konservatiivid - hoidke oma piip ja prillid!
Aeg on taas hüljata meie esivanemate poolt kiivalt hoitud ja kasvatatud talupojatarkus ning pragmatism. Aeg on taas suunduda uutele inimkatsete ringile. Hakkame taas kasvatama uut inimest ja uut ühiskonda.
Hurraaa!

Balti uuringute instituudi analüütiku Kristina Kallase sõnul peaks integratsiooni tulemus olema täiesti uutmoodi ühiskonna loomine, mitte Eesti rahvusriigi taastootmine.

Kallas ütles Tallinnas Läänemere riikide lõimumispoliitika arutelul, et Eesti peab uue lõimumiskava välja töötamisel arvestama mitte ainult muukeelse vaid ka teistest kultuuridest pärit inimeste lõimimisega Eesti ühiskonnaga, vahendasid ERRi raadiouudised.

Jah - asjata ei korda vanarahvas üha uuesti ja jälle - kes ajalugu ei mäleta, selle juurde pöördub ta tagasi ning veel hullemas vormis.

Ainuke asi mida me täna veel ei tea (ja uskuge - allakirjutanu ei tahagi seda teada saada), kas eurosots on parem ja tervisele kasulikum kui natsionaalsots möödunud sajandi 30. aastate Saksamaal või marksistlik sots. sama sajandi 50.-60. aastatst, rääkimata nüristunud kommunismijutlustajast.

Kuid me saame seda teada, kui Euroopa läheb seda teed mööda edasi, mida ta on kõndinud viimased paarkümmend aastat ning moderniseerunud sotsialism oma õnne meie hoovi toob.

Hoidku Jumal mind ja mu lapsi selle eest ja kaitsku ta Maarjamaad naasva kurjuse käest!

Anar Rand
Allikas: http://bhr.balanss.ee/
________________
Lugege uuest ühiskonnast veel SIIT. 
M.I. 

5 kommentaari:

Kaspar Rammo 26. veebruar 2013, kell 15:28  

Kummastav on see, et mitte midagi ei saa me öeldud ega tehtud natsionaalsotsaliste mainimata ja ettenähtud suunas kummardusi tegemata.
"Marksistlikud sotsialistid" alustasid oma eksperimente kohe peale võimule saamist. 1950...1960 hakkas juba liikumine allakäigu suunas ja seltsimehed muretsesid rohkme status quo säilitamise, kui "uue inimese" loomise pärast.

Kaspar Rammo 26. veebruar 2013, kell 16:10  

Kasulikke idioote, kes "uut inimest" ja "uut ühiskonda" tahavad ehitada leidub alati...
Kui vaadata Venemaad massimõrvar Lenini võimuhaarmise ja massimõrvar Stalini võimuhaaramise vahel, siis näeb kõike seda mida saab näha tänapäeva Rootsis (vähemal määral ka mujal EL'is) - sooneutraalsed lasteaiad, perekonna ja abielu likvideerimine (riik enam abielusid ei registreerinud ja perekonda ei tunnistanud), laste kasvatamine lastekodudes (seda harrastasid peamiselt juhtoinad, lihtrahvast niikaugele ei jõutud viia - Stalin lõpetas selle jama ära, tal oli kahuriliha ja tööjõudu vaja), sooline "võrdõiguslikkus" jne.
Toona pääses inimkond sellest jamast, aga praegune seltskond on järjekindlam ja kavalam...

Matti Ilves 26. veebruar 2013, kell 16:18  

Kaspar, nii see kahjuks on.

Anonüümne 26. veebruar 2013, kell 18:24  

Vene nn sotsialism
vajas terveid inimesi, perekonna tugevust (parteilased said rikkumisel karistada), kindla elukutse õppimist ja polütehnilist koolikorraldust. Ustavust parteile.
Eurolandi kui Lääne taotlused on vastupidised: pere hävitus, homondusega moraali mürgitus, nn ujuvad udused diplomid mis ei anna oskusi ja võlaorjuse koos rahvuste hävitamisega. Pihustunud grupiparteid maailmapildi hägustuseks.

Anonüümne 27. veebruar 2013, kell 09:59  

pealetung käib ka koolilastele
viimasel ajal on ilmunud selgelt satanistlikud raamatud Osteri Õuduste kool ja Sauteri Targa lapse rumal raamat, viimane koguni Kulka rahastatud ja mõlemad tähelepanu äratamiseks auhinnatud
viimane raamat on üliropp ja harjutab lapsi tasapisi insestiga
imelik et keegi pole siiamaani protesti avaldanud, osa kirikuringkondadele on juba tähelepanu juhitud



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP