RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 23. veebruar 2013

Kuidas Eesti ründab Venemaad

Putin lubas Eestiga heanaaberlikud suhted sõlmida. Seda ihalevad ka meie reeturpoliitikud ja on valmis selle nimel sõlmima piirilepingu, kus ei mainita sõnagagi Tartu rahu. Pealegi sellise lepingu alusel jääb Venemaale osa Petserimaad ja narvatagused alad, nn Eesti-Ingerimaa. Uue piirilepinguga loovutataks 2993 ruutkilomeetrit riigi territooriumist ja uus piirijoon erineks Tartu rahulepinguga kehtestatud piirijoonest 95 protsendi ulatuses (piirilepingust lugege lisaks SIIT). On täiesti kindel, et heanaabelikud suhted jäävad loomata ja meie poliitikud on järjekordselt petta saanud.
Vaadake, milliseid vanulikke propagandafilme Venemaal toodetakse:

3 kommentaari:

Anonüümne 23. veebruar 2013, kell 20:59  

Jutt jutuks, aga mida siis pakud? Tundub, et see rong on lännu, kui kokku leppisime, siis nii peab ka käituma.
Meeldib või ei meeldi. Ei oleks pidanud sellistel tingimustel pidanud kokku leppima.

Rohkem ei viitsi neid tähti ennustada, soovitan soojalt selle üle mõelda, eeldan et paljud loobuvad peale paari katsetust

Matti Ilves 23. veebruar 2013, kell 22:06  

Pakun piirilepingut mitte alla kirjutada. Venemaal on teiste riikidega ka piiriprobleeme, võtame või Jaapani, neil pole isegi rahulepingut rääkimata piiride kindlaksmääramisest.

Anonüümne 24. veebruar 2013, kell 08:07  

Seal ingerimaal on 4 miljonit tonni põlevkiki ja meie niiöelda poliitikud ei otsusta midagi. Tühised lakeid kandmas euroisandate käske. Kui euro ütleb, siis nii toimub. Kui euro ütleb et 50 aasta pärast surete välja siis nii teeme! Tegelikult olekski vaja maailmasõda, see võib muuta praeguse fataalse kursi. Nii et illukad tehku maailmasõda ja eestlastel võib veel avaneda võimalusi ellu jääda pikas perspektiivis.

metsmat



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP