vaccine-baby

Portaal Alkeemia.ee avaldas möödunud aastal huvitava artikli laste vaktsineerimise kohta, mida tänase vaktsineerimisbussi uudise valguses ei tee paha üle lugeda.

2011. aastal tehti avalikuks Saksamaal läbi viidud uuring, millesse oli kaasatud umbes 8000 vaktsineerimata last, kelle vanus ulatus vastsündinutest 19-aastasteni. Tulemused näitasid, et vaktsineeritud lastel esineb vähemalt 2–5 korda rohkem haigusi ja tervisehäireid kui vaktsineerimata lastel.

Ärahoitavad vaktsineerimisega seotud haigused

Uuringu tulemused on esitatud allpool tulpdiagrammis. Andmeid on tabelis võrreldud Saksa rahvusliku KIGGS-i terviseuuringuga, mis viidi läbi kogu riigi elanikkonna laste hulgas. Enamik koostatud küsitlusele vastanuid oli pärit Ameerika Ühendriikidest.

vaxunvaxstudy-300x257

Need andmed koguti vaktsineerimata lastega lapsevanematelt veebilehe vaccineinjury.info koostatud internetiküsitluse kaudu. Andmete kogumisega tegeles Andreas Bachmair, Saksamaal tegutsev klassikaline homöopaat. Seda iseseisvat uuringut on korraldajad pidanud ise rahastama, sest uuringut ei sponsi ükski suur “usaldusväärne” mittetulundusorganisatsioon ega ametlik valitsuse terviseamet, millel tekiks mõistagi poliitiline ja rahaline huvide konflikt. Selle tõttu peab Bachmair toetuma sissetulekute saamiseks Google’i reklaamidele ja annetustele. Iga viimane kui üks neist 8000 näitest esindab tegelike meditsiiniliste tõenditega juhtumit.

Ameerika Ühendriikides ei ole kunagi läbi viidud ühtegi uuringut vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimeste terviseolukorra võrdlusest rahvusliku haiguste kontrolli ja ennetamise keskuse (CDC) ega ühegi teise agentuuri poolt viimase 50 aasta jooksul, mil vaktsineerimiste tihedus on üha kasvanud (tänapäeval antakse lastele üle 50 annuse 14 eri vaktsiini juba enne lasteaeda minekut, millest 26 annust antakse lapsele esimesel eluaastal). Enamikku CDC kogutud andmeid hoitakse vaktsiinitüsistuste registreerimise keskuse (VAERS) andmebaasis.
Üldiselt arvatakse, et VAERS-is leidub ainult 3–5 protsenti kõikide toimunud juhtumite kirjeldustest. Selle põhjuseks on, et arstid teavitavad keskust ainult mõnedest kohestest reaktsioonidest vaktsiinide kasutamisele; paljude reaktsioonide korral ei tunnistatagi, et süüdi on vaktsiini kõrvalmõju.
Kõige tähtsam tegur on aga see, et VAERS-i numbrid põhinevad ainult kohestel reaktsioonidel, mis leiavad aset paari tunni kuni paari nädala jooksul pärast vaktsiini manustamist. Pikaajalisi vaktsiini põhjustatud haigusi ja tervisehäireid lapsevanemad ega arstid ära ei tunne, sest kui need hädad ilmnevad näiteks paar kuud või tervelt viis aastat hiljem, ei osata neid arvukate vaktsineerimistega seostada. Teisisõnu on selle uuringu järgi paljudel lastel ja täiskasvanutel haigusi ja tervisehäireid, mis on vaktsiinide põhjustatud, kuid patsiendid ise ei oska seda aimatagi.

Vaktsineerimata laste tervisliku seisundi võrdlus riigi elanikkonna tervisestatistikaga on võrdväärne vaktsineerimata ja vaktsineeritud laste võrdlemisega, sest Ameerika Ühendriigi rahvastiku lastest on vaktsineeritud ligi sada protsenti. 8000 vaktsineerimata lapsest ainult neljal esines raskekujuline autism (0,05 protsendil) ning kõik need juhtumid olid ilmselt tingitud eelnevast elavhõbedamürgitusest.
Tänapäeval kannatavad pooled Ameerika Ühendriikide lastest krooniliste haiguste ja tervisehäirete all ning 21% lastest on arengupeetusega. Riiklik tervishoiusüsteem aga kasutab alati oma püha mantrat “vaktsineerimisega ärahoitavatest haigustest”, viidates sellega oma parimale riikliku tervishoiu saavutusele ehk laiaulatuslikule rahvastiku vaktsineerimisele. Mina aga arvan, et peaksime pigem kasutama mõistet “ärahoitavad vaktsineerimisega seotud haigused”.

Loe täispikka artiklit portaalist Alkeemia.ee.

Toimetas Mariann Joonas

Allikas: http://www.telegram.ee/ 
___________________
Milleks kasutatakse vaktsineerimist tänapäeval? Vaadake videot - Bill Gates, massoon, depopulatsioonist ja vaktsiinidest:
Lugege lisaks veel SIIT.
M.I.