RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. märts 2011

NSBLOGI: Mida rahval kaotada?

Posted in nsblogi@politician.com on 29. märts 2011 by TAAVI.R.
Kaua lased end sellistel koorida?
Kaua lased end sellistel koorida?
Jürgen Ligi valetas rahulikult rahvale näkku kirjeldades, kuidas Eesti maksumaksja raha, mis makstakse rikkamate riikide ülevalpidamiseks eurofondi, läheb intressi koguma ja saadakse tagasi. Põhjus miks meie raha loodavasse stabiilsusfondi mädaeuro päästmiskatseks makstakse on just see, et teatud riigid on võtnud laene, mida ei suudeta tagasi maksta ning turgudelt pole võimalik laenu enam saada. Turud ei anna neile enam laene, sest teavad, et raha tagasi ei saada. Jürgen Ligi räägib valitsuse kontrollitavate meedia väljaannete kaudu, et raha saab tagasi. Kumba usud sina, kas Ligi või turgu?
Samuti valetatakse meile, et saame rohkem EList tulu, kui maksame. See on pidev vale mida väliseliidile alluv võim rahvale söödab. Need, kes siis suurtest summadest, mida meie oleme EL-ilt saanud, jahuvad võiksid veidi uurida ka seda, kui palju on Eesti EL-i sisse maksnud. Rahandusministeeriumi andmetel on summad peaaegu võrdsed. Seisuga 2009 olime maksnud 12,3 miljardit ja saanud 12,6. Seega on kõik need teed ja sillad jne, tehtud tegelikult meie endi rahadega! Peale 2012. aastat aga hakkame rohkem maksma, kui saama ja seega kanname kahju!!!
Rahvale suunatud ajupesu meedias aina jätkub. Tegelikult peab Eesti tasuma kokku 0,185 protsenti 700 miljardist eurost (700 000 000 000/100×0,185 = 1 295 000 000) peaaegu 1,3 miljardit eurot. See on võlana kaela langev koorem, mis jääb rahva kanda.

Millal inimesed ükskord ometi silmad avavad ja toimuvast aru hakkab saama?!
Selle asemel, et astuda vastu, minnakse aga uuesti samade petiste liimi peale ja valitakse samad röövlid etteotsa, kuigi alternatiiv oli tegelikult varem ja on ka täna olemas. Mida on rahval kaotada? Orjaahelad!

2 kommentaari:

Anonüümne 30. märts 2011, kell 12:58  

Jah, kõik on õige aga rahva käest keegi ei küsi, mida arvad. Aga mina küsin, teie ettepanek, kuidas saaks rahva hääl poliitkartelli vastu!!!!!!!!

Matti Ilves 30. märts 2011, kell 13:21  

Õige aeg oleks olnud oma tahet väljendada valimistel, koostasin selleks üleskutse mida luges 5000 inimest: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/01/matti-ilves-uleskutse.html
Rahvas aga on kartellimeedia poolt pimestatud.
Nüüd saab tegutseda järgnevalt:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/03/matti-ilves-rahvuslaste-eesmarkidest.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP