RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. märts 2011

VEIKO RÄMMEL: TERE TULEMAST VAIKIV AJASTU NUMBER KAKS!

Seekord tuleb tunnistada, et härra Klandorfil on õigus, kuid ma parandaksin teda. Me ei ela enam ammu demokraatlikus õigusriigis, mida tõestasid ka lõppenud valimised ja selle ajal aset leidnud räiged seadusrikkumised, mis tavamõistusele tuginedes peaksid andma aluse valimiste tühistamiseks, kuid meil? Tsiteerides seltsimees Sibulat on meil JOKK! Samas ka iseseisev ei ole meie riik, sest tsiteerides Igor Gräzinit: "Meie põhiseadus vaid ajalooline dokument!"

Erakondade dikdatuurile ja Brüsseli käskudele allutatud Eesti kõnnib ka selle seaduse abil vääramatult vastu hävingule ja "vaikivale ajastule nr.2!" Valiku tegid selle jõustumiseks meie kodanikud ka möödunud valimistel. Kui see on "rahva tahe", mida siis viriseda, vox populi, vox dei!

Ja siis tuligi see, millele mu sõber vihjas: „Riigikogu avardas nuhkimisvõimalusi.“ See rääkis kriminaalmenetluse seadustiku täiendamisest jälitustoimingute peatükiga. Lugesin ja lugesin ning ei saanud midagi aru. Kas tõesti on demokraatlikus riigis nii lihtne minna mööda põhiseadusest? Inimese privaatsus ei maksa meil enam mitte punast krossigi? DELFI
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP