RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. märts 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI KROONID HÄVITATUD

Eesti kroonide hävitamisega prügimäel näitab meil trooniv liberaalvõim oma ebaeetilist olemust ja lugupidamatust riigi ning rahva vastu. Rääkimata juba sellest, et tegu lühinägeliku ja läbimõtlemata poliitikaga. Suure tõenäosusega kukub eurotsoon kiiremini, kui arvata oskame. Seda ennustavad juba mitmed majandusanalüütikud ja veel suurema tõenäosusega tuleb meil siis hakata oma rahandust nullist taastama. Paljud riigid olid targemad, need kes ladustasid oma raha. Aga noh, nii nagu Eestlane täitis vanasti Moskva käskusid Saksa täpsusega, täpselt samamoodi lömitavad tänased liberaalvõimurid Brüsseli ees.

Eesti Pank laseb purustatud kroonid matta koos olmejäätmetega Tallinna prügimäele, sest see on odavaim lahendus. Tartu ülikooli eetikakeskuse juhataja sõnul on see Eesti vabaduse sümboli suhtes vääritu tegu.
"On tõesti kurb, et meile armsad Eesti kroonid nii ebaväärikal viisil oma otsa leiavad. Eestlastele seostub oma raha kasutuselevõtt iseseisvuse ja vabadusega. Neil mõistetel on suur emotsionaalne väärtus, millega ei tohiks hooletult ümber käia," ütlebÕhtulehele Tartu Ülikooli eetikakeskuse juhataja Margit Sutrop ja lisab, et kroonide põletamine oleks olnud sümboolsem ning taaskasutamine on positiivne. LOE EDASI

2 kommentaari:

Anonüümne 31. märts 2011, kell 00:25  

Eesti rahvusliku raha hävitamine on RAHVUSLIK KURITEGU.Kui esimene kord kaotati rahvuslik rahaühik, seda tegid sissetunginud võõrkommunistid, nüüd aga eestlastest ekskommunistid. Ammu aeg läbiviija Eestis DEKOMMUNISEERIMINE ja eemaldada kõigist otsustamisõigusega riigiametitest ekskommunistid. Kui Vabadussõjalase poeg, ütlen: olgu neetud tänased krooni hävitajad. Burov

Matti Ilves 31. märts 2011, kell 12:52  

Nõustun täiesti kommentaariga, kroon oleks tulnud veel €-st lahti siduda ja siis oleks olnud võimalik teostada täielikult iseseisvat rahanduspoliitikat.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP